3rei Sud Est revin pe scena la premiile RMA 2012

Publicat pe

3rei Sud Est, cea mai apreciata trupa dance romaneasca se reintoarce pe scena, pentru un moment special dedicat exclusiv Galei aniversare Romanian Music Awards 2012.

Evenimentul va avea loc la Craiova pe data de 8 Iunie, unde fanii vor avea sansa sa ii vada din nou impreuna, intr-o cantare live de exceptie.

3rei Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe de pe piata romaneasca si a primit titlul Regii muzicii de dans'. Laurentiu, Mihai si Viorel au format in 1998 primul grup soul/dance din Romania si au primit cele mai importante premii ale industriei muzicale romanesti.

Cei trei au reusit sa doboare, la momentul aparitiei, toate recordurile in materie de vanzari: 800.000 de casete audio si CD-uri vandute in toata tara. Discul 3rei Sud Est, lansat in 1998, a fost vandut in peste 200.000 de exemplare pe caseta audio, dar si in 6000 de exemplare pe CD, cifre incredibile pentru acea perioada, dar si in prezent greu de atins.

3rei Sud Est vor interpreta bine cunoscutele titluri din repertoriul propriu, piese care au consacrat proiectul si care reusesc de fiecare data sa trezeasca amintiri placute publicului.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter