7 lucruri pe care nu le știai despre cea mai faimoasă nuntă regală

Publicat pe

Pe 29 aprilie 2011, Kate Middleton și Prințul William au decis să-și unească destinele în fața a 2 miliarde de oameni din întreaga lume. Iată câteva lucruri pe care probabil că nu le știai despre fericitul eveniment!

Apr 29, 2011 - London, England, UK - THE WEDDING OF PRINCE WILLIAM AND KATE MIDDLETON - The Royal Couple Leaving the Abbey HOCHZEIT VON WILLIAM UND KATE: BRAUT UND BRÄUTIGAM KOMMEN NACH DER TRAUUNG AUS DER WESTMINSTER ABBEY IN LONDON / 290411 / 2011 / HEIRAT / HEIRATEN / ADEL / KÖNIGSHAUS BRITISCH ENGLISCH / UNIFORM / BRAUTKLEID / BLUMEN BLUMENSTRAUSS / BRAUTSTRAUSS / BRAUTPAAR / VERLASSEN / KOMMEN AUS KIRCHE / AUSSEN / PRINZ / ROTER TEPPICH / GROSSBRITANNIEN / EUROPA / ROYAL WEDDING / CATHERINE PicNr:#23005482.000029# action press/SOLO SYNDICATION LTD

1. Majoritatea uniformelor militare nu au buzunare, excepție nefăcând nici uniforma prințului din ziua respectivă, motiv pentru care acesta a fost nevoit să țină verigheta în manșeta de la tunică.

 

2. Din momentul în care s-a căsătorit, Catherine Middleton nu mai are un nume de familie legal. Când are nevoie, ea poate alege între Windsor, Mountbatten-Windsor sau, după cum folosește deja, Cambridge. Însă, atâta timp cât va fi ducesă sau regină, nu va avea un nume de familie legal.

 

3. Deși există de aproape 1000 de ani, nunta lui William și a lui Kate a fost doar a 15-a nuntă regală care a avut loc la catedrala Westminster Abbey. Înaintea lor, Prințul Andrew și Sarah, Ducesa de York, au ales să-și unească destinele în același loc, în 1986.

 

4. Prințul William a vrut să poarte o uniformă neagră la nunta sa, însă regina l-a convins să o aleagă pe cea roșie.

 

5. Înainte de fericita zi, Kate nu a fost membră a Bisericii Anglicane. În timpul pregătirilor pentru nuntă, pe 10 martie 2011, ducesa a fost confirmată drept membră a acesteia în timpul unei ceremonii de la Capela Palatului St. James (locul în care a fost botezat Prințul George).

 

6. Nu este adevărat că mireasa a fost prima femeie „de rând' din ultimele secole. Definiția „omului de rând' este „persoana care nu este egală cu suveranul', ceea ce înseamnă că majoritatea mireleselor din ultimele decenii au fost de rând.

 

7. Rolul Prințului Harry în timpul ceremoniei a fost, mai degrabă, acela de „suporter', decât de cavaler de onoare', cel din urmă termen folosindu-se în cazul unui mire de rând.

 

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter