8 sfaturi ca să ai un corp de invidiat la plajă! Trebuie să renunți la doar câteva obiceiuri!

Publicat pe

Am intrat deja în sezonul cald, acea perioadă din an în care oricine își dorește un corp de invidiat. Este anotimpul în care nu ne mai putem ascunde în spatele hainelor groase. Vara înseamnă costume de baie, piese vestimentare subțiri și o atitudine plină de încredere în sine.

Antrenorul Răzvan Stratulat ne oferă opt sfaturi pentru un corp de invidiat la plajă.

Kilogramele în plus nu se topesc de la căldură, iar silueta mult visată necesită puțin efort din partea noastră!

1. Fii activ! Stai mai puțin pe scaun!

Sedentarismul face rău nu doar siluetei, ci și sănătății. Dacă ai un job static, care presupune foarte puțină activitate fizică, ai grijă ca după fiecare oră petrecută la birou, să te ridici și să faci 5-10 minute de mișcare! Fie că este vorba despre exerciții simple (genuflexiuni, fandări, flotări, etc.) sau pur și siplu o scurtă plimbare pe jos, mișcarea este esențială! Mai mult decât atât, încearcă să înlocuiești liftul cu scările zilnic, iar treptat vei vedea rezultate!

2. Spune NU batoanelor cu conținut mare de zahăr!

Dacă vrei să îți inlocuiești una din mese cu batoane proteice, ai grijă să le cumperi de la magazine de specialitate, nu din supermarket. Citește etichetele înainte de a cumpăra astfel de produse, dacă nu vrei să riști să mănânci un baton plin de zahăr și carbohidrați în loc de proteine!

3. Renunță la sucuri și energizante!

Știai că o sticlă de 500 de ml de suc conține în medie 50 de grame de zahăr? Dacă vrei să mai bei și altceva în afară de apă, renunță la sucurile din comerț și la energizante, și înlocuiește-le cu sucuri din fructe și legume proaspete, pregătite acasă, prin stoarcere sau presare!

4. Antrenează-te cu greutăți!

Dacă vrei rezultate rapide, alege antrenamentele cu greutăți în detrimentul alergatului pe bandă sau în aer liber. Astfel, slăbești și îți construiești masa musculară în acelasși timp!

5. Mergi la antrenamente de grup!

Cea mai sigură metodă de a te asigura că nu o să trișezi mersul la sală este de a te antrena cu unul sau mai mulți prieteni. Antrenamentele de grup, cum sunt cele de la Bodyshape, sunt ideale, întrucât îți găsești mai ușor motivația având în jurul tău oameni cu același target!

6. Doar cu lista la cumpărături!

Ai grijă să mergi la cumpărături doar atunci când este nevoie, nu pur și simplu de plictiseală. În plus, nu merge la supermarket atunci când ești înfometat și fără a avea la tine o listă cu exact ce ai nevoie!

7. Trișează corect!

Dacă ai un regim alimentar echilibrat, îți poți permite să trișezi o masă o dată pe săptămână, insă ai grijă cum trișezi. Fă-ți poftele, dar nu exagera! Limitează-te la o felie de tort sau de pizza, nu o mânca pe toată!

8. Odihnește-te suficient!

E important să dormi cel puțin 7-8 ore pe noapte. Dacă însă îți este imposibil să dormi atât, trage un pui de somn ori de câte ori ai ocazia!', explică Răzvan Stratulat.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter