Dragos Bucurenci, Principele Radu, Principesa MargaretaAsociatia MaiMultVerde, lansata la Palatul Elisabeta, are deja o activitate foarte intens`, cooptand din ce in ce mai multi voluntari.

Printre activitatile in desfasurare se numara plantarea de copaci, strangerea deseurilor, reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera precum si dezvoltarea altor proiecte ce aduc beneficii mediului.

Asociatia, patronata de Principesa Margareta a Romaniei si condusa de Dragos Bucurenci, isi propune sa contribuie la crearea unui mediu sanatos, sprijinind sectorul verde. Ghidandu-se dupa vorbele lui Ghandi, „fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in jur', MaiMultVerde a reusit sa stranga foarte multi voluntari intr-un timp record.

Mai mult, beneficiaza de sprijinul unor vedete ca Mihaela Radulescu, Dan Bittman sau Radu Naum, primul voluntar inscris fiind excelenta sa, Nicolae, nepotul Regelui Mihai.

Daca la noi abia cu ocazia lansarii MaiMultVerde au inceput sa apara primele reactii cu adevarat semnificative, vedetele de la Hollywood s-au inscris de mult in curentul ecologist.

Leonardo DiCaprio, renumit pentru actiunile sale in favoarea mediului, si-a achizitionat un complex de apartamente in River House, o celebra cladire ecologica. Locatarii beneficiaza de energie solara, iar acoperisul complexului este dublat de frunzis in proportie de 75%.

Angelina Jolie si Brad Pitt urmeaza si ei trendul verde, cumparandu-si o podgorie ecologica in sudul Frantei. Podgoria ecologica presupune utilizarea exclusiva a substantelor organice pentru cultivarea strugurilor. Au fost necesari patru ani pentru ca domeniul pe care se afla podgoria sa fie certificat organic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...