A fost elucidat misterul: de ce au plecat Meghan și Harry de la Casa Regală! "Meghan a făcut abuz de statutul ei"

Publicat pe

De Ziua Îndrăgostiților, în acest an, Meghan și Harry au decis să se mute în Canada, însă după doar o lună acolo și-au schimbat din nou adresa și au ales Los Angeles. Aici și-au cumpărat deja o casă, iar gestul lor de a părăsit Casa Regală britanică încă ridică multe întrebări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

S-au făcut numeroase supoziții legate de decizia ducilor de Sussex de a se muta din Palatul Kensington, acolo unde locuiau împreună cu Prințul William și soția acestuia. Într-o carte de memorii scrisă de Tom Quinn și publicată de Daily Mail, o sursă de la palat susține că au început să apară tensiuni între ducii de Sussex și cei de Cambridge, în special când Meghan a fost nevoită să accepte că bărbatul cu care s-a măritat nu va deveni niciodată rege.

„A face parte din familia regală ajunge să li se urce tuturor la cap în cele din urmă – și după o perioadă William și Harry au început să se întâlnească fără soțiile lor pentru a evita momente stânjenitoare', a povestit sursa citată.

Ducesa de Cambridge s-ar arătat îngrozită de abordarea cumnatei sale. „Ca mulți oameni care nu sunt obișnuiți cu servitori, Meghan a făcut abuz de statutul ei; pe de o parte vrea să fie ca Diana, o prințesă a poporului, iar pe de altă parte vrea ca oamenii să stea drepți când ea bate din palme', a spus sursa de la palat.

A fost elucidat misterul: de ce au plecat Meghan și Harry de la Casa Regală! "Meghan a făcut abuz de statutul ei"A fost elucidat misterul: de ce au plecat Meghan și Harry de la Casa Regală! "Meghan a făcut abuz de statutul ei"

Regina a avut o contribuție importantă la decizia lor

În cartea intitulată „În căutarea libertății', o nouă biografie neoficială și neautorizată urmează să „dezgroape' scheletele din dulapul Familiei Regale a Marii Britanii, autorii dau de înțeles că un gest al Reginei i-a determinat pe Meghan și Harry să plece departe.

În timpul discursului de Crăciun al Reginei, în fundal se vedeau fotografiile tuturor membrilor Familiei Regale, mai puțin cele ale lui Harry și Meghan, motiv de indignare pentru aceștia.

„Pentru cei doi, acesta a fost un semn clar că trebuie să-şi croiască propriul drum, afară din monarhie. Cei doi s-au simţit înstrăinaţi de această instituţie împotriva voinţei lor şi nu mai simţeau Familia Regală ca parte din viitorul lor', se arată în carte.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter