A început ASIA EXPRESS 3! Primele imagini cu vedetele în Filipine / Furnicile roşii au făcut deja victime!

Publicat pe

A început ASIA EXPRESS 3! După un drum de 30 de ore, vedetele au ajuns în Filipine şi, momentan, se acomodează cu mediul complet diferit faţă de cel de acasă, dar şi cu schimbarea de fus orar. Alina Ceuşan, Carmen Grebenişan, Răzvan Fodor, Chef Bontea, Nico şi fiica ei, Florin Ristei şi fratele lui, Speak şi iubita lui, Ştefania, Adda şi soţul ei, Cătălin, Maria Buză și Lia Bugnar, Alex Velea şi Mario Fresh se află acum într-un sat,  lângă Manila, capitala Filipine şi au încă zâmbetul pe buze, având în vedere că, pentru început, concurenţii sunt cazaţi la hotel şi au masa plină cu delicatese locale. Mai puţin norocoase au fost blondele Alina şi Carmen, care au luat contact cu o parte din fauna zonei, furnicile roşii.

A început ASIA EXPRESS 3! Primele imagini cu vedetele în Filipine / Furnicile roşii au făcut deja victime!A început ASIA EXPRESS 3! Primele imagini cu vedetele în Filipine / Furnicile roşii au făcut deja victime!

În curând, însă, începe Iadul pentru cele nouă echipe de vedete de la Asia express, sezon 3. Competiţia ia startul în Filipine, urmând ca linia de finish să fie trecută, de cei mai rezistenţi dintre concurenţi, în Taiwan.

Cele nouă vedete au plecat sâmbătă de pe Otopeni şi una dintre cele mai emoţionante despărţiri, de pe aeroport, a fost cea dintre Alex Velea şi Antonia. La nici două zile distanţă, cei doi îşi trimit deja mesaje de dor pe reţelele de socializare.

Chef Sorin Bontea a postat, pe Instagram, câteva imagini din Filipine şi a surprins într-un video scurt plimbarea cu tuk-tuk-ul.

„Deocamdată vedem care este treaba prin Filipine. Presimt că în scurtă vreme rămân fără telefon şi plec la autostop', a scris Bontea pe Instagram.

Partenerul său de cursă, Răzvan Fodor, a lăsat şi el câteva mesaje pentru fani:

„Am ajuns după aproape 30 de ore undeva la sud de Manila, după 13 ore de la Istanbul şi alte două ore de la Bucureşti la Istanbul… Suntem în Filipine, într-o zonă ploioasă, umezeala pe care o ştiu, căldură mare. Probabil, aceasta este ultimul video pe care îl fac. Contul meu va fi luat cu asalt de către nevastă-mea, care va primi din partea producţiei nişte poze, din când în când şi va mai posta pe pagina mea de Instagram. Până atunci, vă pup, uraţi-mi baftă!'.

Carmen Grebenişan, care face echipă cu Alina Ceuşan în Asia Express – Drumul Comorilor, a simţit deja pe pielea ei o mostră din ceea ce înseamnă această competiţie extrem de dură.

„Am mers în spatele hotelului să facem nişte exerciţii şi m-am umplut de furnici roşii pe picioare. Nu ştiam ce mă pişcă aşa tare şi când am verificat, eram într-un muşuroi. Aventura a început! Stăm cu mari emoţii că nu ştim când începe totul. La un moment dat, am adormit puţin şi a sunat telefonul. Ne-am speriat, am crezut că începe, verificam dacă avem bagajul făcut… Nu ştim ce se va întâmpla!', spunea Carmen în urmă cu două ore.

Nico a început competiţia Asia Express 3 cu zâmbetul pe buze şi în paşi de dans, pe muzica lui Florin Ristei, care a plecat la drum cu o muzicuţă în bagaje. Ristei şi fratele lui sunt, până acum, cei mai veseli dintre concurenţi şi destind atmosfera prin muzică.

Pe de altă parte, Maria Buză a debutat şi ea pe Instagram cu această ocazie, iar Oase nu-şi mai încape în piele de fericire că nu va trebui să mai alerge după maşini şi nici să cerşească mâncare pentru că se va bucura de toate beneficiile unei vedete adevărate. Acesta prezintă Asia Express 3 alături de Gina Pistol, mai sexy ca oricând în acest show, judecând după primele fotografii postate pe Instagram.

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter