A murit Guillaume Depardieu

Publicat pe
Guillaume Depardieu, fiul lui Gerard Depardieu, a incetat din viata la 37 de ani in urma unei pneumonii severe.

Copilul teribil al cinematografului francez s-a aflat de curand in Romania unde a filmat „Copilaria lui Icar', un thriller psihologic in regia lui Alex Iordachescu. Guillaume a fost trimis de urgenta in Franta la sfarsitul saptamanii trecute dupa ce a contractat virusul care a declansat pneumonia.

Guillaume Depardieu

Guillaume Depardieu a avut o adolescenta tumultoasa marcata de violenta, droguri si alcool, care l-au impins in inchisoare.

Marele blond cu privirea trista a trebuit sa faca fata amputarii piciorului drept pentru a pune punct suferintei provocate de o infectie contractata in urma celor 17 operatii pe care le-a suportat din cauza unui accident de motocicleta.

Nascut pe 7 aprilie 1971, Guillaume Depardieu a aparut pe afisul a 20 de filme, multe dintre ele exploatandu-i inclinatia pentru comedie. In 1996 a primit Premiul Cesar la categoria Cel mai promitator actor pentru rolul din „Les apprentis'.

Foto: www.allocine.fr

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter