A murit Sergiu Nicolaescu!

Publicat pe

Astazi s-a stins din viata Sergiu Nicolaescu, in varsta de 82 de ani. Regizorul era internat la Sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Elias, din 26 decembrie, si fusese recent operat de peritonita.

 

Foto: Arhiva VIVA!

 

Decesul a survenit in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anuntat Spitalul Elias.

In plus, cu doar cateva zile inainte de internare, regizorul cazuse, suferind si un traumatism toracic. In 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu a adresat multumiri colegilor sai din Senatul Romaniei, explicand ca nu a mai candidat pentru un nou mandat, deoarece nu mai are multi ani de trait si prefera sa ii dedice meseriei de regizor.

 

Printre cele mai recente filme ale sale se numara „Ultimul corupt din Romania”, lansat la inceputul acestui an, o continuare a lungmetrajului „Poker” (2010).

 

Regizor, actor de film, scenarist şi producator de film, Sergiu Nicolaescu are la activ peste 50 de lungmetraje, cele mai cunoscute si iubite fiind  „Nea Marin miliardar” (1979), „Ciuleandra” (1985), „Mircea” (1989), „Mihai Viteazul” (1979).

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter