A murit Steve Jobs, cofondatorul si presedintele Apple

Publicat pe

Steve Jobs, cofondatorul Apple si unul dintre cei mai importanti inventatori, a incetat din viata la varsta de 56 de ani din cauza unui cancer pancreatic.

Steve Jobs„Geniul lui Steve, pasiunea si energia lui au fost sursa a numeroase inovatii care ne-au imbogatit si ne-au imbunatatit vietile. Lumea este nemasurat mai buna datorita lui Steve”, se arata intr-un comunicat al companiei Apple.

In luna august, Steve Jobs si-a anuntat demisia din functia de CEO si presedinte al Consilului de administratie al Apple, locul lui fiind preluat de Tim Cook.

„Apple a pierdut un vizionar si un creator de geniu, iar lumea – un om de exceptie', a declarat acesta intr-o scrisoare adresata angajatilor companiei.

Bill Gates, de la Microsoft, si Mark Zuckerberg, tanarul geniu al noii generatii, si-au exprimat de asemenea tristetea fata de disparitia lui Jobs.

Milionar la 25 de ani, miliardar la 45, Steve Jobs este cel care a lansat telefonul multifunctional iPhone, tableta iPad sau calculatorul iMac. A fondat Apple in 1976, pe cand avea doar 21 de ani, alaturi de Steve Wozniack, iar in cei 35 de ani de cariera a revolutionat lumea informaticii.

Vezi care sunt cei mai mari inventatori romani!

 

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter