Fan Bingbing, cea mai iubită actriță a Chinei, celebră în toată lumea, a dispărut fără urmă

Publicat pe de Alina Dan

Este supranumită și Jennifer Lawrence a Chinei. Celebră la nive internațional pentru roluri – cheie în  filme precum „X-Men' şi „Iron Man', Fan Bingbing a dispărut fără urmă încă din luna iunie a acestui an.

Fan Bingbing, cea mai iubită actriță a Chinei, celebră în toată lumea, a dispărut fără urmăFan Bingbing, cea mai iubită actriță a Chinei, celebră în toată lumea, a dispărut fără urmă

Actrița, care  are peste 62 de milioane de fani pe reţelele de socializare este implicată în ancheta privind evaziunea fiscală din industria cinematografică. S-au făcut multe speculații privind disparita sa, inclusiv că ar fi arestată. Dispariția lui Fan Bingbing continuă șirul disparițiilor unor oameni celebri din China, despre care se aude, ulterior, că ar fi arestați în diferite cazuri de corupție.

Potrivit Reuters, ministrul chinez de Externe, întrebat de soarta lui Fan, a răspuns: „Credeţi că aceasta este o problemă de diplomaţie?'. Mai mult, poliția chineză refuză să comenteze acest caz.

„În legea noastră a promovării filmul este specificat faptul că artiştii trebuie să caute să obţină excelenţa profesională şi integritatea morală', a declarat Și Ruo, cercetător la Şcoala de Jurnalism şi Comunicare din cadrul Universităţii chineze Tsinghua. „Având în vedere creşterea neînfrânată a industriei în ultimii ani, este posibil să fi trecut cu vederea nevoia de energie pozitivă, aşa că intervenţia guvernului este rezonabilă'.

Actrița în vârstă de 37 de ani a fost văzută ultima dată când a participat la Festivalul de Film de la Cannes. Atunci ea a pășit pe covorul roșu cu ocazia ecranizării peliculei Ash Is Purest White'.

Considerată Jennifer Lawrence a Chinei, vedeta a ajuns anul trecut în lista Forbes a celor mai bogaţi cu venituri de 300 de milioane de yuani (43,7 milioane de dolari). Ea a devenit cunoscută în urma unori roluri în celebrele francize X-men' și Iron Man'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter