Actriţa Jaime King a dezvăluit că a fost victima unui abuz sexual în copilărie

Publicat pe

Inspirată de Lady Gaga care a interpretat pe scena de la Dolby Theatre melodia „Till It Happens To You' pentru a o susţine pe buna ei prietena Kesha, actriţa Jaime King a rupt tăcerea şi a vorbit despre abuzurile sexuale a caror victimă a fost în copilarie.

 

In varsta de 36 de ani, Jaime a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie de la vârsta de 14 ani şi a dezvăluit că drama sa a început la vârsta de 12 ani.

 

„Acum sunt liberă. Mulţumesc pentru aceasta revelaţie. Mi-am dat în sfârşit seama că tăcerea mea ar însemna că nu aş putea să mă schimb şi să trec peste asta'.

 

Jaime le-a mulţumit, de asemenea, prietenelor sale, Lena Dunham, Taylor Swift şi Lady Gaga şi soţului ei, Kylie Newman, împreună cu care are 2 copii, fiindu-le tuturor recunoscătoare pentru zona de confort pe care i-au oferit.

 

În seara galei Oscar, Lady Gaga a interpretat la pian melodia „Till It Happens To You', piesă compusă special pentru filmul documentar „The Hunting Ground” care denunţă agresiunile sexuale din campusurile universitare din America.

 

Înainte de a deveni actriţa, Jaime King a defilat pentru marca de lenjerie intimă Victorias Secret.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Actriţa Jaime King a dezvăluit că a fost victima unui abuz sexual în copilărieActriţa Jaime King a dezvăluit că a fost victima unui abuz sexual în copilărie

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter