Actrița Jennifer Lawrence s-a logodit! Cine este viitorul ei soț

Publicat pe

După doar 8 luni de relație, Jennifer Lawrence s-a logodit cu iubitul ei, Cooke Maroney. Actrița din The Hunger Games a fost văzută purtând un inel cu un diamant imens. 

Conform publicației Page six, Jennifer Lawrence (28) și iubitul ei Cooke Maroney (34) au cinat recent într-un restaurant din New York, iar celor de la mesele din jur nu le-a scăpat un detaliu extrem de… strălucitor – actrița purta pe deget un solitaire impresionant, cu diamant. „Era o piatră gigantică. Păreau a sărbători ceva, iar cei din jur i-au remarcat. Inelul nu putea trece neobservat. Ea purta o rochie neagră foarte drăguță, cu buline”, a adăugat o sursă. Ulterior, actrița a confirmat vestea.

Jennifer și Cooke s-au cunoscut acum 8 luni

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși împreună pentru prima oară în luna iunie 2018, iar de atunci au tot fost fotografiați în vacanțe, bucurându-se de cine intime sau de plimbări în doi. Se pare că Jennifer și Cooke s-au cunoscut datorită unor buni prieteni de-ai lor, care au considerat că sunt foarte potriviți unul pentru celălalt. Înaintea lui Cooke Maroney, Jennifer Lawrence a fost iubita regizorului Darren Aronofsky, dar și a actorului britanic Nicholas Holt. Paradoxal, actrița nu a vorbit niciodată despre viitorul ei soț, în schimb a menționat în interviuri despre relațiile bune pe care le-a avut cu foștii iubiți…

Chiar dacă viitorul ei soț nu este actor, acesta are o meserie legată tot de domeniul artistic – Cooke Maroney este dealer de artă. Jennifer, care a jucat de curând în thrillerul „Red Sparrow', are în palmares un premiu Oscar pentru rolul principal din „Silver Linings Playbook' (2012) şi a primit trei nominalizări la premiile Academiei Americane de Film pentru „Winter’s Bone' (2010) , „American Hustle„ (2013) şi „Joy' (2015).

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter