Actriţa Juliette Lewis aduce rock-ul în România

Publicat pe

O vedetă de la Hollywood va veni în premieră în România. Este vorba despre celebra actriță Juliette Lewis, care va urca pe scena Revolution Festival alături de The Licks.

 

juliette

 

Organizatorii Revolution Festival au anunțat încă un nume mare care va concerta la Timișoara, în vara. Actrița și cântăreața Juliette Lewis, cunoscută pentru filme precum Natural born killers sau Cape Fear va urca pe scenă pe 3 iunie alături de The Licks.

 

„Am cea mai mare secție ritmică pe care ar putea să o dorească cineva. Îl am pe Brad Wilk de la Rage Against the Machine la tobe și pe Juan Alderete de la Mars Voita la bass. Întotdeauna mi-am dorit să am o secțiune de ritm monstruos de bună, care să fie numai groove. Asta am cu cei doi”, a declarat Juliette, pentru revista Rolling Stones.

 

Actriţa s-a reunit recent cu formața The Licks, după șase ani de absență.

 

Revolution Festival va avea loc în 3-4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Biletele sunt disponibile pe Myticket.ro și Eventim.ro.

 

Adina Vilcea

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter