Actrita Natasha Richardson a incetat din viata

Publicat pe

Natasha RichardsonActrita britanica Natasha Richardson a incetat din viata, la doua zile dupa ce a suferit un traumatism cranian pe o partie de schi din Canada, a anuntat purtatorul de cuvant al sotului sau, Liam Neeson.

„Liam Neeson, fiii sai si toata familia sunt in stare de soc dupa moartea tragica a Natashei. Sunt impresionati de sprijinul si dragostea pe care le-o arata o lume intreaga si vor sa le fie respectat dreptul la intimitate in aceste momente dificile.'

Victima unui accident stupid la schi, Natasha a fost transferata la un spital din New York pentru a fi aproape de familia sa.

Liam Neeson, care se afla la Toronto, a parasit imediat platourile de filmare ale productiei „Chloe' pentru a fi alaturi de sotia sa.

Cei doi s-au intalnit in 1994 cand s-au aflat pe afisul peliculei „Nell'. Patru ani mai tarziu, Natasha a primit un Premiu Tony, considerat echivalentul Oscarului in teatru pentru „Cabaret'. 

Foto:http://www.natasharichardson.org
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter