Ada Condeescu l-a cunoscut pe regizorul Steve McQueen

Publicat pe

Ada Condeescu l-a cunoscut pe regizorul Steve McQueen si pe actrita Liv Ullmann la Gala Premiilor Academiei Europene de Film care a avut loc acum cateva zile la Riga, in Letonia.

 

Actrita romanca de 26 de ani cu un palmares cinematografic international a fost invitata de Academia Europeana de Film sa inmaneze alaturi de Barry Atsma premiul pentru European Discovery Fipresci 2014' si Best Short 2014'.

 

Au fost 3 zile minunate. L-am cunoscut pe regizorul Steve McQueen si a fost o bucurie imensa pentru mine. Liv Ullmann a fost si ea invitata si am fost fericita sa-i pot spune cat de multi oameni au crescut in Romania cu filmele in care ea a jucat. Ziua de sambata a fost un maraton, am repetat de dimineata si pana dupa amiaza apoi ceremonia si dupa, petrecerea', povesteste actrita care a purtat la Gala si pe covorul rosu al ceremoniei o tinuta apreciata semnata de Maria Lucia Hohan.

 

Cea mai puternica emotie pe care am simtit-o a fost inainte de a intra pe scena. Aveam un ecran mare pe culoarul de intrare spre scena unde se derula totul live. A inceput clipul montat al filmelor nominalizate pe valsul lui Shostakovich no.2. Am inchis ochii si am simtit toata vibratia salii si a muzicii. A fost cel mai frumos moment al acestor zile', marturiseste Ada care a mai fost in lumina reflectoarelor celui mai important eveniment de film european ca protagonista a filmelor Eu cand vreau sa fluier, fluier' si Loverboy' nominalizate la categoria Cel mai bun film de debut' in 2010 si 2011.

 

Ada Condeescu l-a cunoscut pe regizorul Steve McQueenAda Condeescu l-a cunoscut pe regizorul Steve McQueen

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter