Ada Condeescu – Pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Sarajevo

Publicat pe

La 26 de ani, Ada Condeescu are deja în palmares 6 roluri principale în lungmetraje, iar cea mai recenta apariţie a sa pe covorul roşu a avut loc la Festivalul de Film de la Sarajevo.

 

Ada a fost invitata speciala pentru rolul din Love Island' al Jasmilei Zbanic (castigatoare a Ursului de Aur 2006).

 

Este al cincilea an consecutiv cand actrita romanca participa la Festivalul de la Sarajevo, in 2011, ea castigand premiul Heart of Sarajevo' pentru cea mai buna actrita pentru rolul din Loverboy' in regia lui Catalin Mitulescu, iar in 2013 facand parte din juriul competitiei oficiale.

 

Pentru ca fost pentru prima data cand a vazut filmul in care a jucat si care a fost lansat cu cateva zile inainte in cadrul festivalului de film de la Locarno, Ada a trăit cu maximă emoţie vizionarea: A fost o senzatie incredibila, in jurul meu erau 4.000 de oameni care radeau si aplaudau in timpul filmului. Reactia publicului larg a fost una uimitoare si m-am bucurat mult si ca oameni de cinema, din domeniu, au fost emotionati. A fost o placere sa fiu din nou alaturi de echipa si sa traim emotia premierei pe covorul rosu', povesteste cu emotie tanara actrita romanca.

 

Ada a primit si invitatia de a tine un discurs motivational despre profesia de actor tinerilor din Talent Campusul evenimentului: Le-am vorbit despre filmele mele, despre modul in care lucrez cu un personaj si despre constructia unei cariere', povesteste onorata Ada. Angelina Jolie, Morgan Freeman, Michael Fassbender au fost invitati de-a lungul anilor sa tina asemeni Adei discursuri tinerilor talentati aflati la Sarajevo.

 

Love Island' este o co-productie Bosnia-Croatia-Germania, filmata în vara anului 2013 care spune povestea unui cuplu care pleacă în vacanţă pe o insulă de pe coasta Croaţiei, acolo devenind amândoi atraşi de o frumoasă tânără, interpretată de Ada Condeescu.

 

„Personajul meu este foarte senzual, emană pasiune, are trăiri intense, e plin de energie. M-am bucurat mult să lucrez cu Jasmila, am cunoscut-o la Festivalul de la Berlin în 2010 şi ne-am reîntâlnit în 2013, în cadrul programului Shooting Stars. E o persoană optimistă şi m-a încurajat să experimentez anumite variante de joc, chiar dacă păreau la prima vedere imposibile pentru o anumită scenă”, a declarat Ada Condeescu care a jucat in Love Island' rolul de lesbiana.

 

Ada Condeescu – Pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Sarajevo Ada Condeescu – Pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Sarajevo

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter