Adela Popescu a castigat 700 de dolari la ruleta in Las Vegas

Publicat pe

Adela Popescu si iubitul sau Marius Kalmar impreuna cu un grup de prieteni au petrecut vacanta de iarna la New York si Las Vegas.

Ajunsa la Las Vegas, Adela a jucat la ruleta, mai mult la insistentele prietenilor: „Mi-au spus ca daca am ajuns in Vegas si nu joc la rulota inseamna ca am fost degeaba acolo. Am mizat pe un numar si acela a iesit asa ca am castigat 700 de dolari, bani pe care i-am in haine. Norocul incepatorului', spune amuzata Adela.

Adela Popescu

Actrita din comedia romantica „Ingerasii' nu a ratat nici spectacolele din Las Vegas. „Am fost la cateva spectacole ale companiei Cirque du Soleil, la David Copperfield, la Chris Angel, am vazut Mary Poppins', Fantoma de la opera'. Eu si Marius ne-am propus ca in fiecare seara sa vedem cate un spectacol'.

Revelionul l-a petrecut tot la Las Vegas, la restaurantul hotelului, unde s-a intalnit cu Andreea Esca si familia acesteia.

Pentru a treia oara, Adela a mers si la New York, oras de care este indragostita, si unde a avut o saptamana de vis.

Foto: Acasa TV

VEZI GALERIA FOTO – ADELA POPESCU IN AMERICA
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter