Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al doilea copil. Cum îl va chema pe băiețelul ei: ”După discuții îndelungate...”

Publicat pe

Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al doilea copil, după multe așteptări. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară pe data de 9 decembrie. Până acum nu a vrut să spună nimic despre numele băiețelului său. 

Acum, Adela Popescu este mama a doi băieței. Pe primul copil îl cheamă Alexandru, iar pe cel de-al doilea, Adela și Radu Vâlcan au decis să-i pună numele Andrei. Deși inițial a spus că numele este extraordinar de rar, cei doi au ales un nume de sfânt pentru bebelușul cu numărul doi. Invitată într-o emisiune TV, Adela Popescu a făcut anunțul mult așteptat, numele celui de-al doilea copil. Nici ea și nici Radu Vâlcan nu au avut vreun nume preferat. Cei doi au ales un nume care să se potrivească și cu Alexandru, băiețelul lor mai mare.

„Ne-am organizat destul de bine, am realizat că nu mai sunt atât de anxioasă, cum eram cu Alexandru, sunt pregătită pentru tot ce se întâmplă. Plânge cel mic numai când îi e foarte foame. Nopțile sunt mai grele, dar de regulă, sunt destul de ok.
Am dat niște indicii. Deci acum, sincer. Numele extraordinar de rar, ales după discuții îndelungate…numele fiului nostru este Andrei.
Eu nu aveam un nume preferat, Radu nu avea un nume preferat. Am zis să fie ceva să se potrivească cu Alexandru. M-am gândit și la chestia asta…Eu termenul îl aveam între Sfântul Andrei și Sfântul Nicolae și m-am gândit că decât să-i zic Nicu, mai bine Andrei. Am zis că mai bine să i se spună „Ardei', decât „Moș Nicolae'
, a povestit Adela Popescu la 'Vorbește lumea'.

Adela Popescu a născut natural

Prezentatoarea TV l-a adus pe lume pe cel de-al doilea băiețel pe cale naturală. Adela Popescu a povestit pe blog-ul personal prin tot ceea ce a trecut în timpul nașterii, dar și despre durerile pe care le-a avut.

'Durerile deja cresteau in intensitate si frecventa contractiilor era la mai putin de un minut. Fiecare miscare de muschi declansa un nou val de iad ajungand sa simt o durere uriasa continua dublata de repetitivitatea contractiilor. Stiu ca la un moment dat nu mai puteam nici sa clipesc, buzele mi se uscasera, gura la fel si tot ce mai puteam face era sa ridic un deget prin care semnalizam ca sunt in mijlocul unei contractii, deci, sa rog sa nu ma atinga nimeni.
Marturisesc ca nimic, dar absolut nimic nu ma alina, desi am aplicat tot ce mi se spusese ca ar ajuta: am respirat asa cum stiam ca trebuie sa o fac, am plans, am urlat surd, si cred ca daca mai aveam puterea sa scot un sunet acela ar fi fost curmati-mi durerea cu orice pret'. (…) . Dupa aproximativ sapte contractii, galusca a iesit victorioasa cu mana pe fata, astfel intelegand si de ce a coborat atat de greu. 3430, 51 cm si nota 10.
Mi l-au pus pe piept si am izbucnit intr-un plan izvorat din fericirea ca am scapat cu viata…dand viata. Stiu ca spuneam fara oprire Multumesc!Multumesc! Multumesc!', a spus Adela Popescu.

Citește și: Cum arată Adela Popescu după a doua sarcină. A născut pe cale naturală acum 11 zile

Citește și: Adela Popescu a născut al doilea copil. Prezentatoarea TV a făcut primele declaraţii

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter