Adela Popescu a intrat in 2012 in concert cu Dj Project

Publicat pe

Adela Popescu a intrat in noul an in concert pe scena din Iasi acolo unde a cantat alaturi de Dj Project si a fost insotita de iubitul ei, Radu Valcan si prieteni apropiati.

In noaptea de Revelion, am avut doua concerte, unul la Roman si altul la Iasi, au fost spectacole in aer liber, cu public entuziast, o atmosfera super, mai ales ca am intrat pe scena imediat dupa numaratoarea inversa. Astfel ca a fost de doua ori mai emotionant. Sunt foarte fericita, publicul ne-a primit foarte bine, stiau toate melodiile trupei Dj Project, m-am intors la muzica si asta ma implineste', povesteste Adela Popescu.

Pentru Adela si Radu, acesta a fost al doilea Revelion petrecut impreuna si a fost unul inedit si foarte frumos: Sunt foarte mandru de Adela, o sa merg cu ea in concerte si de acum inainte daca programul imi va permite', marturiseste Radu.

Pentru amandoi, 2012 va fi un an plin: Urmeaza o perioada grea dar foarte frumoasa in acelasi timp, vom reincepe filmarile serialul Pariu cu viata, voi avea concerte alaturi de Dj Project si de-abia astept sa scoatem noua piesa', declara Adela.

Sursa: MediaPro
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter