Adela Popescu are o nepotica pe care o va boteza

Publicat pe

Adela Popescu a devenit pentru a treia oara matusa, actrita urmand sa fie si nasa nepoatei sale, Natalia Elena.

Minunea care a aparut in viata noastra este cea de-a doua fetita a fratelui meu, Calin. Sunt onorata ca mi-au incredintat-o drept fiica spirituala, este practic al doilea copil pe care-l botez pentru ca eu l-am botezat si pe Alexandru, fiul fratelui meu mai mare', spune Adela.

Adela Popescu

Ea a incercat sa negocieze nasterea micutei, dar planurile nu i-au iesit.

„ Am rugat-o pe cumnata mea, Andreea, sa stabileasca cu cea mica sa nu vina pe lume atunci cand nu puteam sa ajung eu la spital din cauza filmarilor.

Evident ca Natalia Elena este o fetita cu personalitate care s-a nascut exact atunci cand filmam o secventa pentru Iubire si onoare'.

Imediat ce am terminat am fugit la spital si cand am vazut-o pe nepotica mea mi-au dat lacrimile. Sincer am atins-o si am trait cea mai tare senzatie din viata mea. I-am cantat si i-am spus bun venit in familia noastra. I-am povestit despre cornitele de ren pe care i le-am cumparat si pe care le va purta la primul ei Craciun pe care-l vom petrece, impreuna, in aceasta iarna, la Susani', marturiseste Adela.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter