Adela Popescu canta impreuna cu Loredana

Publicat pe

Adelei Popescu i s-a implinit visul de a canta impreuna cu Loredana, cele doua interpretand melodia de pe genericul serialului de epoca „Aniela'.

Piesa a fost compusa dupa o tema clasica, un cantec care se numeste Lakmé', o opera clasica din care am preluat bucata numita Duetul florilor'. Piesa a fost compusa la 1780 de un compozitor francez, iar aceasta tema m-a inspirat sa scriu , povesteste Loredana. Am produs melodia pe doua continente, am inceput in Romania si am continuat la New York', adauga cantareata.

Aniela

Genericul productiei „Aniela' a fost filmat in Buftea, pe Ulita Mare, reconstruita exact in stilul inceputului de secol XX si la Palatul Mogosoaia. Pentru filmari a fost adusa o pereche de cai de rasa rara, s-au folosit mii de flori si sute de covrigi si au fost tiparite mai multe ziare „Timpul'.

Adina Galupa Adela Popescu
Adina Galupa Adela Popescu

Cand ii vedeam, pe Ulita Mare, pe covrigari, pe precupete sau pe cosar cum se plimba in jurul meu aveam impresia ca sunt o domnita de la inceputul secolului trecut. Au fost 2 zile pline, grele, dar foarte frumoase. Iar rezultatul este de-a dreptul spectaculos', spune Adela Popescu, interpreta Anielei.

Aniela

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter