Adela Popescu – Escapadă surpriză la Copenhaga de ziua ei

Publicat pe
Adela Popescu – Escapadă surpriză la Copenhaga de ziua ei Adela Popescu – Escapadă surpriză la Copenhaga de ziua ei

Adela Popescu a fost surprinsă şi anul acesta de ziua ei de naştere de Radu Vâlcan, iubitul ei. Acesta i-a oferit drept cadou o escapadă romantică la Copenhaga.

 

Sa-ti iei liber pe 7, 8, 9, 10 octombrie pentru ca plecam din tara. Nu ma intreba unde pentru ca nu vei afla', a dezvăluit Adela pe blogul ei, www.adelapopescu.eu, cum a început Radu discuţia.

 

M-am gandit la toate mai putin la Copenhaga. Desi ar fi trebuit sa-mi dau seama, mai ales ca indiciile erau cat de cat ajutatoare: nu mai fusesem niciunul nici in tara, nici in orasul in care urma sa ajungem. Mi-a mai spus sa-mi iau la mine cateva haine groase, dar nu prea multe. Si bine s-a gandit, caci oameni mai frumos imbracati pe strazi nu am mai vazut demult', adauga Adela Popescu.

 

Pe 8 octombrie Adela Popescu a implinit 28 de ani, iar urarile de La multi ani s-au adunat cu miile pe contul oficial de Facebook, prima venind desigur din partea partenerului ei: Iubita mea, sa ramai acelasi om natural, sa-ti pastrezi zambetul si umorul, bunatatea si principala calitate, omul din tine. Iti multumesc pentru echilibru, pentru ca existi, pentru ca esti ceea ce voiam sa intalnesc! Fericire, implinire si multe zambete! Te iubesc!', i-a scris Radu Valcan pe blogul sau, www.raduvalcan.ro.

 

  

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă