Adela Popescu - Lectii de calarie si schimbare de look pentru ’Aniela”

Publicat pe

In ultima perioada, Adela Popescu, protagonista serialului de epoca „Aniela', a luat lectii de calarie pentru a face personajul pe care il interpreteaza cat mai veridic.

Adela a reusit sa se imprieteneasca cu Jamiro, calul care i-a fost partener de antrenament. Sa calaresti este o adevarata arta. De jos totul pare usor, dar cand te urci pe cal perspectivele se schimba. Noroc ca eu si Jamiro am devenit buni prieteni, ii aduc zahar, fructe confiate si el ma lasa sa ma urc in sa fara sa protesteze', spune amuzata actrita.

Adela Popescu

Aceasta a ajuns sa faca o pasiune pentru calarie, iar timpul liber si-l petrece la herghelia de la Buftea in compania cailor.

Adela Popescu Adela Popescu

Cum rolul din „Aniela' este foarte complex, Adela a citit multe carti despre „La Belle Epoque' si a apelat si la o schimbare de look cu ajutorul stilistului Adi Perjovschi.

Acum am parul ceva mai inchis, am renuntat la blond, dar am incredere deplina in Adi si simt ca acum arat precum Aniela, o tanara deosebita de la 1900', spune actrita.

Adela Popescu Adela Popescu

Iti place noul look al Adelei Popescu?

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter