Adela Popescu revine la vechea ei pasiune, muzica - Asculta noul single!

Publicat pe

Daca la inceputul toamnei si-a surprins fanii cu primul sau rol negativ in serialul “Iubire si onoare” de la Acasa Tv, in prezent Adela are o noua surpiza pentru acestia: artista revine pe piata muzicala cu un nou single.

Adela PopescuPiesa cantata de Adela se intituleaza I Miss You', este o colaborare cu Radio Killer si reprezinta revenirea artistei la vechea ei pasiune, muzica.

Imi era dor sa ma intorc la muzica si am fost incurajata si de fanii mei care ma intrebau pe forum cand voi scoate o noua piesa. Sper ca nu le-am inselat asteptarile. Piesa este compusa de Smiley, am inregistrat-o acum 2 luni si este o piesa de care m-am indragostit de la prima auditie. Desi este aparent o piesa de club, comerciala, mi se pare o piesa sensibila, foarte potrivita cu nostalgia de toamna. Am colaborat perfect cu Smiley. Pentru mine muzica ramane una din marile pasiuni ale vietii mele, iar genul muzical abordat este diferit de cel de pana acum, dar foarte potrivit cu ceea ce sunt in acest moment.', marturiseste concurenta de la  Dansez pentru tine'.

Ne-a placut sa lucram cu Adela! Vocea ei s-a potrivit foarte bine pentru aceasta piesa!', completeaza cei de la Radio Killer.

Single-ul I Miss You' a fost deja lansat de MediaPro Music la toate radiourile din tara.
 

Adela Popescu vs. Radio Killer – I Miss You

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter