Adela Popescu se pregăteşte de plajă - FOTO

Publicat pe

Adela Popescu actriţa din O nouă viaţă' (ACASA, de luni până joi de la ora 20.30) a mărturisit pe blogul ei www.adelapopescu.eu că se pregăteşte deja de …plajă.

 

Aşa-i că eşti în perioada aia în care te uiţi la tine în oglindă şi nu prea îţi place ce vezi? Si pe de-o parte mori de plăcere sa vezi soarele, pe de alta, te face să te gândeşti cu groază că iar vine vara şi în loc de un costum de baie sexi, mai bine o să-ti comanzi un trening de plajă. Ştiu cum e! Toate ştim, sunt sigură! '

 

 

Adela Popescu se pregăteşte de plajă - FOTOAdela Popescu se pregăteşte de plajă - FOTO

 

 

Adela mărturiseşte că atunci când este într-o astfel de stare se motivează punând mâna pe prima revistă cu fete în pantaloni scurţi, picioare impecabile şi abdomene precum clapele pianului. După ce le văd, mă gândesc cinstit că nu au cum să arate aşa decât dacă fac ceva mişcare. '

 

 

Şi pentru că vrea să arate precum ele, Adela o sună pe  Diana Ştirbu (cea mai tare antrenoare din lume de kangoo jumps, după cum o descrie Adela) şi îi propune să dea împreună o tură de parc pe ghete.

 

 

E minunat să alergi în parc. E călduţ, funny şi foarte eficient. ' Dovada sunt fotografiile făcute de  Radu Vâlcan, iubitul Adelei,  care le-a însoţit în parc.

 

 

Poate, poate, vă inspiră şi vă dau un imbold. Nu de alta, dar n-ar fi păcat ca la 50 de ani, să ne uitam la fotografiile cu noi de la 25, 26 şi să ne pară rău că nu am arătat atât de bine pe cat s-ar fi putut?', scrie Adela Popescu pe blogul ei. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter