Adela Popescu si Corina Vladescu au lansat Cercul fetelor destepte

Publicat pe

Hotelul Rembrandt a gazduit aseara doua evenimente adresate tinerelor moderne si active: Cercul fetelor destepte (Cerculfetelordestepte.ro) a lansat in Romania o campanie de constientizare cu privire la metodele contraceptive ce pot fi folosite sigur si eficient, iar Corina Vladescu a prezentat noua sa linie vestimentara, Poeme de Corina Vladescu.

Adela Popescu a acceptat sa se alature acestui proiectului cerculfetelordestepte.ro, dezvaluind public metoda pe care o foloseste pentru a da un exemplu femeilor din Romania:

Rata alarmanta a avorturilor din tara noastra m-a determinat sa ofer sprijinul meu Cercului fetelor destepte. Situatia este cauzata, in mare parte, de nivelul de educatie scazut in materie de contraceptie. Fetele din Romania au nevoie de informatii si consiliere, pentru a fi mai sigure si mai increzatoare. Spre exemplu, dupa ce am incercat mai multe metode de contraceptie, m-am oprit asupra inelului contraceptiv pentru ca se potriveste cel mai bine stilului meu de viata si imi ofera siguranta deplina', a declarat Adela Popescu.

Adela a purtat o rochie creata de designerul Corina Vladescu, cu sloganul campaniei initiata de cerculfetelordestepte.ro: Fetele destepte o fac o data pe luna!'. Astfel, Corina Vladescu si Adela Popescu vor sa atraga atentia asupra importantei pe care o informare corecta o joaca atunci cand vine vorba de alegerea metodei contraceptive.


 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter