Adela Popescu si Mihai Petre filmeaza la Palatul Mogosoaia, o locatie de vis

Publicat pe

Primul serial romanesc de epoca „Aniela' este filmat in locatii exterioare impresionante, precum gradinile Palatului Mogosoaia, Domeniul Stirbei, Muzeul Golesti sau Conacul de la Joita.

Construit de Constantin Brancoveanu in stil arhitectural renascentist sau stil brancovenesc, Palatul Mogosoaia este cea mai potrivita locatie exterioara pentru a reda povestea celei mai bogate familii de la 1900, din serialul „Aniela'.

Aniela

„Palatul Mogosoaia este ca o lectie deschisa de istorie. Consider ca niciun alt loc din Bucuresti sau de langa nu ne-ar fi putut ajuta sa redam mai bine atmosfera decat Palatul Mogosoaia. In pauzele de la filmare am vizitat toate incaperile si am inchis pentru cateva secunde ochii si am incercat sa recladesc lumea de atunci si sa-mi imaginez fiecare coltisor cum era intrebuintat », marturiseste Adela Popescu.

Aniela
Aniela

„Locatia este superba, te inspira, iti da o energie pozitiva, este racoare, multa verdeata, flori, privelistea este minunata, relaxanta si este important pentru ca asta te ajuta foarte mult atunci cand filmezi', adauga Mihai Petre.

Palatul Mogosoaia
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter