Adela Popescu și Radu Vâlcan au uitat de aniversarea căsătoriei și, totuși, au sărbătorit mai frumos decât sperau

S-au împlinit trei ani de când Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit soț și soție, însă euforia vacanței recent încheiate și cea de-a doua sarcină a Adelei i-au făcut să uite complet de acest prim moment fericit din viața lor.

'Păi, dacă am uitat acum, după trei ani, după cincisprezece ce o să mai facem…',a  comentat cu autoironie Adela. Și, totuși, au făcut. Au sărbătorit cei trei ani de la căsătorie într-o manieră foarte frumoasă. Despre toate acestea a povestit actrița:

'Pe 21 august ne-am cununat civil, pe 22, religios. 2015. Cu o petrecere de trei zile pe Domeniul Hadar Chalet, am sărbătorit împreună cu familia și prietenii un început ce avea să fie magic. Imediat după nuntă, adică luna ce a urmat, am rămas însărcinată, așa că vara fiecărui an vine cu multe motive de sărbătoare. Anul acesta, însă, am sărbătorit fără să știm. Ne-am întors bronzați după o vacanță în #treisiunsfert în Grecia și am dat o fugă până la Susani.
Știam ce mare bucurie îi vom face lui Alexandru să petreacă timp cu văcuțele, căluții, puișorii, strugurii, verișorii.
Și așa a fost.
În ziua aniversării căsătoriei noastre, ne-am trezit cu gândul la cafea, la ouă în tigaie, roșii de grădina și la brânză din sat.
Am sărbătorit ,fără să știm, culegând struguri, pregătind grătarul, atingandu-mi burtică pentru a-l simți pe flatiotul ce e foarte energic, mergând la alimentară din sat după pufuleți, bere și lămâi.
Pentru că mai pe seară, la apus, să plecăm la plimbare pe dealurile pe care am copilărit.
Am sărbătorit, fără să știm, întâmpinând cireadă de vaci și capre ce veneau spre casă, band apă din ciutura, mâncând mere din copacii de pe uliță, culegând porumbi de fiert.
Ne-am și îmbrățișat,ne-am și pupat până ni s-a făcut foame și am coborât dealul cu gândul la grătarul ce ne aștepta acasă încins.
Am ciocnit și un pahar de bere fără alcool eu, un vin de nova ei, am mâncat clătite cu gem și am aprins beculețele în curte.
Am sărbătorit ,fără să știm, trei ani de la căsătorie, înconjurați de un sentiment de bine'.

Foto: www.adelpopescu.eu

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro