Adela și Radu Vâlcan își mai doresc copii: "Vorbim când va veni al treilea sau al patrulea!"

Publicat pe de Gabriela Dumba

Paradoxal, un bărbat dedicat soției și familiei prezintă un show al cărui laitmotiv este trădarea în dragoste… Dar cu siguranță i-a fost scris în stele, fiindcă Radu Vâlcan s-a căsătorit chiar în anul în care a debutat ca prezentator la „Insula Iubirii. Așadar, este de două ori calificat să vorbească despre dragoste…

 

Radu Vâlcan a acordat un interviu amplu pentru numărul de mai al revistei VIVA!, din care puteți afla totul despre relația lui cu Adela Popescu și despre viața lor de familie. Vă redăm aici un paragraf, iar interviul integral îl puteți citi in revistă.

Cum erai la începutul relației tale cu Adela și cum ești acum? Te-ai transformat în vreun fel, în timp?
Cred că relația noastră m-a făcut mai responsabil, pot spune că am crescut și ne-am maturizat împreună și continuăm acest proces și după venirea pe lume a copiilor noștri.

Chiar așa: ești un bărbat gelos? Există gelozie în relația voastră?
Nu, nu există, pentru că nu ne dăm ocazia de a fi geloși, suntem amândoi construiți pe același calapod. Din fericire.

Adela ne-a spus că ești pasionat de shopping-ul online. Ce-ți cumperi cel mai des?
Da, prefer shopping-ul online pentru că nu îmi place aglomerația din magazine. În general, nu prea îmi plac lucrurile de firmă, deoarece în multe cazuri nu am deosebit un lucru de la un brand scump de unul dintr-un magazin mai accesibil. Și, în general, nu îmi place să arunc banii pe lucruri care costă mai mult decât valoarea lor reală. De obicei, îmi iau tricouri, hanorace.

Cum s-a schimbat relația dintre tine și Adela când a apărut primul copil? Și cum este acum, când în familia voastră este și al doilea bebeluș?
Este o altă etapă din viața noastră, nu ni s-a schimbat foarte mult viața după ce am devenit părinți a două oară, asta s-a întâmplat la primul copil. Te maturizezi, dar evident că este viața pe care ne-am dorit-o amândoi și care ne place cel mai mult! Mai bine vorbim peste câțiva ani, să vedem cum sunt la al treilea sau poate chiar al patrulea copil. (râde) Acum, lăsând gluma, cred că toți părinții sunt în asentimentul meu când spun că acesta este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui om!

 

Coperta VIVA! mai

Coperta VIVA! mai

Radu Vălcan, despre Insula Iubirii: Totul e imprevizibil!

 

‘Cu toate că am ajuns la sezonul cinci și am crezut că deja am văzut foarte multe lucruri din ce ar putea să se întâmple, de data aceasta, mai mult ca oricând, lucrurile au evoluat cu o viteză amețitoare! Cred că imprevizibilul a fost cuvântul de ordine și am descoperit diverse tipologii de oameni, așa cum sunt ei în mod real, dincolo de masca pe care o afișează zi de zi’, a spus prezentatorul Radu Vâlcan.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter