Adele: “Am fost pe punctul de a renunța la muzică”

Publicat pe

Înaintea lansării celui mai nou album, 25', artista a povestit cum era cât pe ce să renunțe la cariera muzicală.

Mandatory Credit: Photo by Jim Smeal / BEImages (1255642hh) Adele 85th Annual Academy Awards Oscars, Press Room, Los Angeles, America - 24 Feb 2013

S-a întâmplat după succesul nebun înregistrat de cel de-al doilea produs discografic al acesteia. Teama că nu ar mai putea produce ceva la fel de bun și popular a făcut-o pe cântăreață să se gândească serios la posibilitatea renunțării la muzică.

 

Într-un interviu recent, Adele a vorbit despre procesul de compunere a versurilor, sarcină care i se pare una foarte dificilă: Nu vreau să mai simt niciodată ce am simțit atunci când am scris «21»… A fost oribil. Am fost tristă, am fost singură, am fost supărată, am fost nervoasă… Am crezut că voi fi singură toată viața. Am crezut că nu voi mai iubi toată viața. Nu se merită.'

 

După o pauză în care a devenit și mamă, vedeta s-a hotărât să încerce să compună din nou, însă nu a fost ușor: Nu credeam că mai am resursele necesare pentru a scrie un album. Nu știam dacă ar trebui să o fac… Pe măsură ce a trecut timpul, mi-am dat seama că nu am de ales. Trebuia să scriu mai multă muzică pentru mine…'.

 

Nici măcar intervenția chirurgicală realizată la nivelul gâtului în 2011 nu a făcut-o pe cântăreață să renunțe.

 

Cu toate acestea, Adele recunoaște că nu face muzică de dragul vedetismului, refuzând multe dintre contractele de imagine propuse de diferite brand-uri, tocmai pentru a rămâne cu picioarele pe pământ și pentru a petrece cât mai mult timp cu familia sa.

 

Cât despre ce înseamnă un cântec reușit din punctul său de vedere, solista are următorul lucru de spus: Când încep să plâng – atunci știu că am scris un cântec bun'.

 

Sursă foto: hepta.ro.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter