Adele a confirmat că este căsătorită

Publicat pe

După o lungă perioadă de bănuieli și speculații, Adele a confirmat în sfârșit că este căsătorită cu partenerul ei, Simon Konecki. Aceștia formează un cuplu din 2011 și au un băiețel de 4 ani, Angelo.

 

 

 

Prezentă în Australia pentru a susține un concert, se pare că Adele și-a deschis sufletul față de fani. Artista a mărturisit mult așteptata veste în timpul unei discuții cu publicul înainte de interpretarea piesei Someone Like You„.

 

 

 

 

 

Conform publicației Billboard, Adele a adresat următorul mesaj fanilor prezenți: Încercam să îmi amintesc ce simțeam la începutul relației care a fost inspirația acestei melodii. Pentru că pe cât de rea poate să fie o despărțire și dureroasă și oribilă și supărătoare, acel sentiment când te îndrăgostești prima dată de cineva este cea mai frumoasă senzație și sunt dependentă de acea emoție. Evident, nu mai pot trece prin acele sentimente pentru că acum sunt căsătorită.'

 

 

Adele confimă faptul că empatizează și cunoaște tot spectrul emoțiilor prin care un om trece în momentul unei relații: de la despărțirile dramatice, relațiile pasagere până în momentul căsătoriei. Etape prin care evident aceasta a trecut alături de cel care acum îi este partener de viață. Acesta este probabil și unul din motivele pentru care publicul rezonează atât de mult cu piesele artistei.

 

 

La premiile Grammy din acest an, unde Adele a fost marea câștigătoare, aceasta l-a inclus pe Simon în discursul ei de mulțumire folosind apelativul „soțul meu'. Ulterior însă la conferința de presă aceasta a dorit să sublinieze faptul că a făcut referire la el ca fiind partenerul său. Cu această nouă declarație însă, e clar că cei doi au ales să fie parteneri pe viață.

 

 

 

 

Bianca Ion

 

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter