Adele, farsă de proporții pentru admiratoarele sale

Publicat pe

Vedeta este din nou pe val cu cel mai nou single, Hello', dar asta nu înseamnă că nu este la fel de fermecătoare și cu picioarele pe pământ ca de fiecare dată.

 

 

Ne-a dovedit-o de curând, atunci când a pus la cale o farsă împreună cu Graham Norton, personalitate BBC. Cu un aspect nou oferit de un make-up artist, cântăreața s-a înfiltrat într-un grup de imitatoare de-ale sale, suprinzându-le extrem de plăcut.

 

Pentru a nu fi recunoscută, Adele a purtat mănuși care i-au acoperit tatuajele, precum și un nas și o bărbie false. De asemenea, aceasta a fost machiată diferit și s-a prezentat în fața admiratoarelor drept Jenny.

 

Grupul fusese strâns pentru o audiție la care fiecare dintre participante trebuia să intepreteze o melodie de-a lui Adele. Înainte de a intra pe scenă, toate concurentele prezente au avut ocazia de a discuta în culise, însă niciuna nu și-a dat seama de adevărata identitate a lui Jenny. Cât despre pasiunea lor comună, Adele, acestea nu au avut decât cuvinte de laudă.

 

Vedeta a fost recunoscută abia în momentul în care a început să cânte, prefăcându-se extrem de emoționată înainte.

 

Vezi momentul amuzant mai jos!

 

 

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter