Adelina Pestrițu, amănunte neștiute despre relația cu soțul său. Cum a devenit Virgil Șteblea fotograful ei personal

Publicat pe

Adelina Pestrițu a fost desemnată cel mai bun influencer din România la gala Peoples Choice 2019 din America, unde a fost alături de partenerul ei de viață, Virgil Șteblea. Încă din prima clipă în care s-au cunoscut, vedeta l-a avertizat că are nevoie de susținere în demersul ei de influencer. Prin urmare, Virgil onorează cu succes o misiune pe care majoritatea bărbaților o urăsc: aceea de a-i face fotografii soției sale.

Adelina Pestrițu, amănunte neștiute despre relația cu soțul său. Cum a devenit Virgil Șteblea fotograful ei personalAdelina Pestrițu, amănunte neștiute despre relația cu soțul său. Cum a devenit Virgil Șteblea fotograful ei personal

Adelina Pestrițu le este recunoscătoare fanilor care au votat-o, dar și soțului, care a pus umărul la succesul pe care l-a înregistrat ca influencer în România. Foarte mult a contat, mai ales că el este alături de mine în fiecare zi. El mă ajută să fac acest content care ajunge la inimile oamenilor care mă urmăresc, el mă ajută să fac filmări, poze, are răbdare cu mine, este înțelegător și asta mă face să fiu naturală, să le prezint oamenilor viața exact așa cum este ea, fără să fiu stresată de un soț care cere încontinuu atenție. De foarte multe ori, mi s-a întâmplat ca el să renunțe la momente frumoase ale noastre în favoarea mea, în favoarea muncii pe care o depun în fiecare zi și să mă înțeleagă, să spună: Lasă, că  vreau să fii fericită, vreau să reușești'. Iar acum, când am luat acest minunat premiu, chiar mi-a spus că este mândru de mine,  că este mândru de această reușită și că se bucură că a făcut parte din acest drum spre succes', a declarat, pentru VIVA!, Adelina Pestrițu.

Își deschid o afacere împreună

Deși Virgil Șteblea pare că a lăsat totul baltă și că este mereu pe urmele soției, adevăratul este că nu își neglijează nici proiectele lui. Ne gestionăm foarte bine timpul. Iată că fiind și părinți, trebuie cumva să păstrezi o balanță între viața personală și viața profesională. Și el are afacerea lui și urmează să lansăm un magazin de bijuterii și de ceasuri de lux, asta se va întâmpla cât de curând. Ne bucurăm că putem să ne ajutăm unul pe celălalt, pentru că și el va avea nevoie de mine. Evident de promoter, pentru că va trebui să aduc la cunoștință celor care mă urmăresc despre această afacere a noastră, a familiei, și să le prezint produsele pentru ca oamenii să fie mai relaxați în alegerea produselor pe care vor să le achiziționeze din magazin', ne-a povestit bruneta.

 

Cum a devenit Virgil fotograful ei personal

 

Activă pe rețelele de socializare în calitate de influencer, Adelina Pestrițu este atentă la cele mai mici detalii în ceea ce privește imaginile pe care le postează. Nu face nimic pe fugă sau în grabă și totul trebuie să iasă perfect. Prin urmare, când Virgil Șteblea a apărut în viața ei, bruneta l-a avertizat din prima clipă despre ceea ce presupune jobul ei și au ajuns să facă un pact. Practic, el s-a transformat în fotograful ei personal. De la începutul relației, din prima zi. I-am zis: Trebuie să îmi faci o poză aici! Obișnuiește-te, pentru că eu așa fac banii și e foarte important să am susținerea ta, tu fiind iubitul meu. Mai ales de când a devenit soț sunt cu acte în regulă și e normal ca el să îmi ofere acest ajutor. Pentru serviciile lui sigur că îl plătesc cu toată dragostea mea', a punctat Adelina Pestrițu.

 

Face meditații la engleză

 

La gala din America, Adelina Pestrițu a vorbit în limba română. Gestul i-a uimit pe unii, însă vedeta a preferat să evite o iminentă situație neplăcută. Mi-a fost teamă să nu stâlcesc engleza, pentru că nu sunt cea mai bună vorbitoare de limba engleză și am considerat că dacă dau un interviu pe un covor roșu internațional, trebuie totuși să vorbesc perfect engleza, altfel nu mă încumet. Vorbesc engleza la nivel mediu, mă descurc foarte bine în vacanțe, mă descurc să port o conversație în limba engleză, dar pentru interviu trebuie să fii, din punctul meu de vedere, fără nicio greșeală. Pe lângă asta, mi-am dorit ca cei de acasă, cei care m-au votat și m-au trimis acolo să înțeleagă exact mesajul meu, pentru că era strict pentru ei. E normal, din respect pentru ei, ca eu să vorbesc limba maternă', ne-a explicat ea alegerea făcută.

Nu are de gând să lase lucrurile așa. Adelina deja ia lecții particulare de engleză, dorindu-și să aibă siguranță deplină în exprimarea într-o limbă de circulație internațională. Sunt în meditații de ceva timp și asta nu este o rușine, faptul că îmi doresc să investesc în mine. Cu siguranță, atunci când o să primesc un al doilea premiu, asta e o provocare, o să fie totul perfect', ne-a asigurat ea. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter