Adelina Pestrițu se mărită! Află toate detaliile despre nuntă la Interviurile VIVA!

Publicat pe

E însărcinată în luna a șasea, va naște în august, iar apoi se va pregăti pentru botez și pentru… nuntă! Adelina Pestrițu vine azi la Interviurile VIVA1 și spune totul despre… nunta cu Virgil Șteblea, logodnicul ei! Pentru că, anul viitor, Adelina Pestrițu se mărită! 

 

Fără prejudecăți sau semne de întrebare, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea trăiesc o poveste de dragoste atipică, parcă zugrăvită de un scriitor cu un bun condei, în care doar sentimentele contează. Cei doi au oferit, pentru VIVA!, un interviu în care povestesc, în premieră, despre tot ceea ce îi leagă. În dragoste nu e niciodataă prea devreme – spune Adelina, iar ultimele evenimente din viața ei vin să confirme această ipoteză, din plin. La doar câteva luni după ce l-a întâlnit pe Virgil, vedeta a rămas însărcinată, iar în august va aduice pe lume o fetiță pe care o va boteza Zenaida Maria, după cum ne-a declarat, în exclusivitate.

Adelina vine azi la Interviurile VIVA! și ne va povesti detalii exclusive despre povestea de dragoste pe care o trăiește, dar și despre… nuntă și botez! Botezul va avea loc în noiembrie, iar nunta în Februarie! Află totul azi, despre cele două evenimente, pe pagina de Facebook Revista VIVA!, după ora 14.00.

Foto: Dumitru Angelescu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter