Adelina Pestrițu și-a tatuat numele fetiței! Prima imagine cu noul tatuaj

Publicat pe

Împătimită a desenelor pe trup, Adelina Pestrițu și-a tatuat numele fetiței, așa cum a și declarat, în premieră, la Interviurile VIVA!, că are de gând să facă. Evenimentul a avut loc chiar astăzi, iar noi vă prezentăm primele imagini cu noul tatuaj al vedetei.

 

Are peste 30 de tatuaje și era inevitabil să nu bifeze și numele fetiței, Zenaida Maria. Zis și făcut. Adelina și-a făcut noul tatuaj chiar azi și, deși mulți s-ar fi așteptat la un desen poate mai complex, vedeta a ales varianta cea simplă: numele micuței, la încheietura mâinii, pe partea interioară. Totul, scris simplu și citeț, ca nu cumva cineva să aibă vreun dubiu sau vreo neclaritate. Adelina a declarat, în premieră, la Interviurile VIVA!, chiar înainte să nască, faptul că are de gând să-și facă un tatuaj și cu numele Zenaidei. Nu doar ea, ci și logodnicul ei, Virgil Șteblea, de altfel și el mare amator al desenelor pe trup. Se pare totuși că Adelina este cea care a făcut prima pasul, în acest sens.

Botezul are loc pe 10 noiembrie

Adelina și Virgil sunt în toiul pregătirilor pentru botezul ce va avea loc pe data de 10 noiembrie și la care sunt așteptați aproximativ 250 de invitați. Zenaida Maria va fi creștinată de trei preoți, dintre care unul adus special de la Constanța, de către nașii lor. Ulterior, petrecerea va avea loc la un restaurant din nordul Capitalei, acolo unde cei doi părinți promit distracție pe cinste.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter