Adelina Pestriţu va avea şase domnişoare de onoare la nuntă, printre care şi câteva vedete. Ce reguli le-a impus viitoarea mireasă  

Publicat pe

Pe 20 iulie, Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea vor face o nuntă fastuoasă, cum era de aşteptat, la care au invitat mulţi prieteni, apropiaţi, colaboratori şi mare parte din showbizul românesc. Viitoarea mireasă a ales şase prietene ca domnişoare de onoare, unele vedete, altele mai puţin cunoscute publicului larg, iar Adelina Pestriţu a stabilit câteva reguli pentru ele.

Adelina Pestriţu va avea şase domnişoare de onoare la nuntă, printre care şi câteva vedete. Ce reguli le-a impus viitoarea mireasă  Adelina Pestriţu va avea şase domnişoare de onoare la nuntă, printre care şi câteva vedete. Ce reguli le-a impus viitoarea mireasă  

Dacă zilele trecute, Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au optat pentru o cununie civilă extrem de discretă, doar în prezenţa familiei, nunta se anunţă una de pomină.

„Pe lângă multe detalii care fac că acest eveniment să fie unul prețios, după cum tradiția spune, domnișoarele de onoare vor avea un rol foarte important. Ele vor reprezenta ajutorul meu de nădejde, fetele cu care mă voi sfătui, voi petrece și mă voi bucura de fiecare moment dinaintea evenimentului, dar mai ales în ziua cea mare. Șase prietene apropiate au acceptat invitația de a fi parte din cadrul nostru de poveste de dragoste.

Ele vor îmbrăca rochii de aceeași culoare și vor fi alături de mine în fața altarului. Chiar dacă tradiția spune că este necesar să fie necăsătorite, va anunț că eu nu o să țin cont de acest detaliu. O parte dintre ele sunt deja căsătorite și pentru una dintre ele, chiar eu am fost domnișoară de onoare la momentul nunții ei, petrecut în urmă cu 4 ani.

Și nu trec peste această tradiție pentru că aș avea eu o dorință arzătoare să fiu contra vântului, ci pur și simplu, o parte dintre prietenele mele bune, pe care mi le doresc aproape, sunt căsătorite și sunt ok cu această mică «schimbare» de reguli”, povestea Adelina Pestriţu.

Cine sunt domnişoarele de onoare ale Adelinei Pestriţu şi cum se vor îmbrăca la nuntă

Trei dintre domnişoarele de onoare ale Adelinei Pestriţu vor fi: Natalia Mateuţ – gazda matinalului de weekend de la Antena Stars, Anca Ciota- prezentatoare Kanal D şi Roxana Blogu, ex-Trident. Restul de trei domnişoare de onoare ale Adelinei sunt prietene ale miresei:  Cristina Dumitru – stilist, Iza şi Raluca Bogdan.

„Rozul pal se regăsește în proporție de 40% în dressing-ul meu, așa că nu aveam ce altă nuanță să aleg pentru bunele mele prietene. Modelul rochiei va fi ales de fiecare în parte, pentru că îmi doresc că ele să se simtă frumoase, strălucitoare și să le avantajeze croiala rochiei. Deci cu siguranță nu voi impune o „uniformă.

Pentru mine ele sunt extrem de importante și îmi doresc să le fac să se simtă în largul lor. Nu suntem adepții regulilor sau ai tradițiilor. Putem împrumuta obiceiuri, dar le reinterpretăm după stilul nostru', a spus Adelina Pestriţu. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter