Adelina şi Cristi Chivu – Vacanţă de vis în Thailanda. Cât de îndrăgostiţi sunt!

Publicat pe

Începutul de an 2016 îi găseşte pe Adelina şi Cristi Chivu într-o vacanţă romantică în Thailanda. Cei doi şi-au oferit câteva zile de relaxare într-o destinaţie însorită după ce au petrecut împreună cu cele două fetiţe ale lor Crăciunul şi au mers într-o vacanţă la schi.

 

Revelionul l-au făcut tot alături de fetiţele lor, realizând cu această ocazie şi una dintre cele mai frumoase fotografii de familie. Cei 4 s-au pozat în ţinute elegante accesorizate cu pălării şi au încercat să pară serioşi deşi era clar că situaţia îi amuza tare.

 

După Revelion, celebru cuplu a plecat spre Thailanda, Adelina scriind pe pagina ei de instagram că „au ajuns in paradis'. Acolo, cei doi au sărbătorit şi ziua de naştere a Adelinei, aceasta fiind născută pe 3 ianuarie.

 

Căsătoriţi de 7 ani, Adelina şi Cristi Chivu sunt la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi. O fotografie în care Adelina îşi sărută soţul este dovada iubrii lor care creşte pe zi ce trece.

 

Foto: Instagram

 

Adelina şi Cristi Chivu – Vacanţă de vis în Thailanda. Cât de îndrăgostiţi sunt!Adelina şi Cristi Chivu – Vacanţă de vis în Thailanda. Cât de îndrăgostiţi sunt!

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter