Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la 3 luni de la despărțire! Cum se înțeleg în privința fetiței

Publicat pe

Au trecut trei luni deja de la despărțirea răsunătoare dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav, iar relația dintre cei doi este una… cu suișuri și coborâșuri. Dacă, la scurt timp după separare, cei doi s-au întâlnit destul de des, se pare că, acum, momentele în care se văd sunt tot mai rare. VIVA! a aflat tot despre felul în care au ales să o crească pe Sofia, fetița lor în vârstă de doi ani.

 

Au decis la începutul acestui an că relația lor de cuplu este compromisă, dar au continuat să locuiasxcă împreună până în momentul în care, în viața Biancăi Drăgușanu a apărut un alt bărbat. Atunci a fost momentul în care Victor Slav a luat taurul de coarne și a plecat din domiciliul lor conjugal, acolo unde locuiseră împreună, în ultimii ani. Dacă, la început relația dintre cei doi părinți a fost una extrem de strânsă și de apropiată, cei doi întâlnindu-se destul de des de dragul fetiței lor, Sofia, se pare că, în ultima vreme, lucrurile s-au mai schimbat. Potrivit surselor noastre, Victor a cam început să o evite pe Bianca, preferând să o viziteze pe Sofia în momentele în care vedeta nu se afla acasă: „Bianca și Victor au o relție cât se poate de civilizată, dar se întâlnesc tot mai rar. Victor se implică în creșterea copilului, dar nu o ia pe Sofia prea des, preferă să o viziteze acasă la Bianca. Ei nu au stabilit un program anume de creștere a copilului, nu au stabilit nici măcar o pensie alimentară, însă, de partea financiară, se ocupă mai mult Bianca. Având în vedere că și Victor are un venit destul de consistent, nu este exclus ca Bianca să înceapă să aibă pretenții, la un moment dat. Chiar dacă își permite să crească singură copilul, ea consideră normal ca toate cheltuielile să fie împărțite”, ne-a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Victor Slav câștigă 12.000 de euro pe lună, la Kanal D

Deși emisiunea Wowbiz a fost scoasă de pe post, Victor Slav a rămas în cărți pentru proiectele de toamnă, de la Kanal D. Potrivit surselor noastre, se pare că prezentatorul TV câștiga suma de 12.000 de euro lunar, doar de la show-ul Wowbiz, venit la care se adăuga și onorariul pentru Bravo, ai stil, acolo unde avea o apariție săptămânală. Sumă deloc de neglijat. Potrivit acelorași surse, se pare că Victor încasa încă 5.000 de euro, bani care se adăugau bugetului.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter