Adevărul despre relaţia dintre Sorana ex-ASIA şi Andy, ispita de la INSULA IUBIRII

Publicat pe

S-a vehiculat în mediul online că între Sorana Darcle, ex-ASIA şi Andy, ispita de la INSULA IUBIRII s-ar fi înfiripat o idilă, însă cântăreaţa infirmă zvonurile şi declară că sunt doar prieteni.

Adevărul despre relaţia dintre Sorana ex-ASIA şi Andy, ispita de la INSULA IUBIRIIAdevărul despre relaţia dintre Sorana ex-ASIA şi Andy, ispita de la INSULA IUBIRII

„Nu există nicio legătură amoroasă sau secretă. Din contră, o să fie foarte mişto pentru că pregătim ceva mişto. Avem un proiect foarte, foarte haios. Chiar suntem prieteni foarte buni, la modul că ne putem povesti orice fel de tâmpenie din asta şi la telefon şi când ne vedem. Nu, suntem o găşcuţă', a declarat Sorana, pentru Antena Stars.

Cântăreaţa spune că l-a cunoscut pe Andy în iarnă, la flmările pentru emisiunea de Revelion şi de atunci sunt foarte buni prieteni, ea fiind oricum implicată într-o relaţie amoroasă cu cineva.

„Noi, prima şi prima dată, ne-am văzut la filmările pentru revelion, de la Dan Negru, ştii? Şi, mă rog, a fost cumva o fază unde eu l-am apărat cumva pe Andy şi râdem de atunci de faza aia', spune Sorana.

Au existat zvonuri că pe plan amoros Soranei nu-i merge tocmai bine, dar cântăreața din nou infirmă bârfele.

„Nu este cazul. Am înţeles! Nu e cazul încă pentru că e ok şi aşa. Dacă lucrurile funcţionează, de ce ai face un lucru care să strice totul şi anume să te măriţi?! Ştii? Am văzut că în general se întâmplă lucrurile acestea: o relaţie merge super bine şi apoi „hai să ne căsătorim' şi scoţi actul acela şi parcă ambii parteneri o iau razna, nu ştiu, se panichează, nu ştiu ce se întâmplă. Se schimbă totul, nu?' , a mărturisit Sorana. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter