Adina Buzatu a devenit pilot de raliuri: "Mă fascinează lumea automobilismului sportiv!"

Publicat pe

Adina Buzatu a absolvit școala de pilotaj și a devenit oficial pilot de raliuri. În plus, stilista a participat, weekendul trecut, la primul său concurs adevărat de raliuri, la Campionatul Național de Slalom Paralel, ediția a V-a, de la Sibiu.

Adina Buzatu a devenit pilot de raliuri: "Mă fascinează lumea automobilismului sportiv!"Adina Buzatu a devenit pilot de raliuri: "Mă fascinează lumea automobilismului sportiv!"

Pe lângă faptul că dictează tonul în materie de stil vestimentar masculin, stilista Adina Buzatu pătrunde mai adânc în lumea bărbaților și intră pe pista de raliu.

Mă fascinează lumea automobilismului sportiv, am fost copilot de multe ori, ba chiar odată, la Arad, am organizat o prezentare de modă cu piloți în deschiderea raliului. Acolo, l-am cunoscut pe Vali Porcișteanu, pilot și campion național, model de ocazie', cu care, ulterior, am decis să fac cursuri de condus preventiv. De acolo și până la brevetul de pilot a fost doar un pas.

M-am distrat extraordinar și am învățat enorm, atât de la Vali, cât și de la piloții din echipa Vali Porcișteanu Racing, deși unii dintre ei erau copii, aveam 12 -13 ani. M-am împrietenit cu ei, mi-au dat o grămadă de ponturi, așa cum le-am dat și eu, în trecut, când m-au vizitat la magazin. A fost o experiență extraordinară, îmi doresc să o repet, dar nu știu cât o să-mi iasă pentru că îmi petrec weekendurile alături de clienții mei, la magazin', a declarat Adina Buzatu.

Vali Porcișteanu, profesorul Adinei Buzatu și pilotul care a însoțit-o în timpul cursei este mulțumit de prestația elevei.

M-a încântat faptul cu a percutat și a înțeles toate informațiile pe care i le-am oferit, deși se afla la primul său concurs oficial la care a luat startul. A fost o cursă pe circuit macadam, un slalom paralel și o rampă de lansare pentru piloții tineri. La partea de pilotaj, ea s-a desfășurat bine și a avut o creștere de ritm vizibilă. E greu pe macadam, mai ales că a fost foarte alunecos în urma ploilor, iar traseul era destul de dificil pentru cei experimentați, darămite pentru Adina care se afla la prima sa tură acolo.

Cu toate acestea, noi ne-am clasat în fața multor alți concurenți. Nu ne băteam cu nimeni, am vrut să ne depășim limitele și să bucurăm publicul. Și, am reușit! O prezență ca cea a Adinei Buzatu este binevenită într-o lume în care, de regulă, sunt prezenți doar pasionații, profesioniștii', spune Vali Porcișteanu, campionul de raliuri și profesorul Adinei Buzatu. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter