Adio, Dr. House: postul de televiziune FOX anunta incheierea serialului!

Publicat pe

Cel de-al optulea sezon al serialului “Dr. House” va fi si ultimul – au anuntat intr-o declaratie comuna producatorii David Shore, Katie Jacobs si actorul principal Hugh Laurie.

Serialul lansat in 2004 si care prezinta aventurile unui stralucit diagnostician nonconformist, Dr. Gregory House, s-a bucurat de un succes deosebit in peste 66 de tari. In ultimii doi ani insa audienta lui a scazut dramatic, ajungand la doar 10 milioane de telespectatori in Statele Unite.

Decizia de a pune capat aventurilor unui personaj care i-a adus lui Hugh Laurie doua Globuri de Aur a fost una dureroasa – au declarat producatorii care prefera sa se opreasca acum, „cat inca mai exista anumite promisiuni si un aer de mister'.

Desi a avut un succes deosebit si a fost nominalizat de patru ori la Premiile Emmy, categoria Cel mai bun serial – drama, Dr. House' nu a reusit sa-si adjudece niciodata ravnita distinctie.

In Romania sezonul 4 al serialului se difuzeaza pe TVR1, in fiecare miercuri de la ora 22.00.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter