Adorabilul Prinţ George a fost prezent la prânzul de Crăciun de la Palatul Buckingham

Publicat pe

Însoţit de mama lui, Ducesa de Cambridge, şi de simpaticul unchi, Prinţul Harry, micul Prinţ George, în vârstă de 2 ani şi jumatate, a fost surprins ieri îndreptându-se spre Palatul Buckingham.

 

 

Urma să asiste la prânzul de Crăciun oferit de străbunica lui, Regina Elisabeta a II-a.

 

Viitorul rege al Angliei a făcut din nou senzaţie, deşi a fost văzut doar preţ de câteva clipe. George a crescut şi este adorabil cu părul lui blond şi cârlionţat.

 

Harry-and-EGroge-627253

 

Prinţul William a lipsit motivat, el asistând la funeraliile lui John Pelly, tatăl bunului lui prieten, Guy Pelly. Acesta a ratat ocazia de a-şi vedea fiul cum se comportă în momentul în care va primi primele cadouri de Crăciun.

 

Prinţul William a mărturisit de curând că George va sări ca un iepuraş de Crăciun şi că probabil îi va fi imposibil să se odihnească din cauza băieţelului lui energic.

 

Anul acesta, William şi Kate vor merge în ziua de Crăciun merge la biserică, după care se vor întoarce la reşedinţa lor de la Anmer Hall unde probabil îi vor avea invitaţi pe părinţii lui Kate.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter