Cine l-a ajutat pe Adrian Mutu să treacă peste problema cu drogurile: "Toți s-au dezis de mine"

Publicat pe

Adrian Mutu a avut mari probleme cu drogurile pe când juca la Chelsea, nu mai este asta nici o noutate pentru nimeni. Cariera lui a avut de suferit atunci, prietenii l-au părăsit și puțini au fost cei care i-au rămas aproape, pentru a-l ajuta să depășească situația. Adrian Mutu își amintește cine l-a ajutat atunci să renunțe la droguri și să-și pună ordine în viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Invitat în podcastul lui Codin Maticiuc, Adrian Mutu a spus că a avut doar de suferit de pe urma consumului de droguri. Adrian Mutu a rememorat clipele dificile de la Chelsea, din 2004, când a fost depistat pozitiv la cocaină. El a precizat că mulți sponsori l-au părăsit, iar multe contracte i-au fost încheiate după aflarea veștii. Foarte puțini au fost cei care i-au rămas aproape.

Cine l-a ajutat pe Adrian Mutu să treacă peste problema cu drogurile: "Toți s-au dezis de mine"Cine l-a ajutat pe Adrian Mutu să treacă peste problema cu drogurile: "Toți s-au dezis de mine"

Fostul selecționer al naționalei de tineret a dezvăluit ce l-a determinat să consume droguri.

„Am avut nebunia aia și copilăria aia și nu am fost educat. Când pleci din București în Milano, nu e niciun fel de diferență la nivel de distracție și nu era nici acum 20 de ani. La Londra și New York e altceva. Acolo dai peste 50 Cent și Madonna. Acolo, când ai acces în anumite cercuri…

Asta se întâmplă atunci când nu ai educație despre droguri, despre prostituate și toate lucrurile astea care te pot afecta serios. Pe vremea comunismului nu ne-a învățat nimeni, erau subiecte tabu. La mine a fost inconștiență.

Am fost la un nivel emoțional… terminat. Nu știam ce să fac. Eram și singur, un copil de 23 de ani. Și efectul pe care l-a avut (n.r. – situația cu drogurile) asupra contractelor de imagine. Eu pe atunci făceam reclamă cu David Beckham, Versace, Valentino. Astea au căzut din prima. A fost o nebunie totală, singurii care au fost lângă mine au fost părinții.

Toată lumea s-a spălat pe mâini și s-a dezis de mine atunci. Inclusiv Traian Băsescu, era pe atunci președinte. A spus: îți meriți soarta. Eu am trecut și pe la psihologi, n-am rămas cu sechele. Le-am demonstrat tuturor că nu contează când cazi, ci dacă te ridici. Tinerii jucători ar trebui să învețe din povestea mea și să nu facă ce am făcut eu”, a spus Adrian Mutu, în podcastul La Mijloc.

Citește și: Chef Foa, scos din sărite de gestul unei concurente, la MasterChef:'Eu nu am făcut așa ceva în viața mea!'

Citește și: Oana Ioniță, fosta actriță din „Inimă de țigan’, la MasterChef.Cum arată și cu ce se ocupă, la 38 de ani

Citește și: Andreea Mantea are din nou probleme cu tenul:'Este ceva rău'

Cine l-a ajutat pe Adrian Mutu să treacă peste problema cu drogurile

Adrian Mutu spune că toată lumea s-a dezis de el în acele momente, inclusiv președintele României de la vremea aceea, Trăian Băsescu și care înainte de asta îi apreciase performanțele sportive.

Fostul fotbalist a mărturisit că a mers la psiholog o lungă perioadă de timp și a reușit să privească viața cu alți ochi, demonstrându-și astfel lui, dar și celorlalți că e important să se ridice, chiar dacă a căzut.

Adrian Mutu îi sfătuiește pe jucătorii tineri să se ferească de droguri și să învețe din povestea sa de viață.

„Toată lumea s-a spălat pe mâini și s-a dezis de mine atunci. Inclusiv Traian Băsescu, era pe atunci președinte. A spus: îți meriți soarta. (..) Eu am trecut și pe la psihologi, n-am rămas cu sechele. (..)

Le-am demonstrat tuturor că nu contează când cazi, ci dacă te ridici. Tinerii jucători ar trebui să învețe din povestea mea și să nu facă ce am făcut eu', a mai spus Adrian Mutu.

În prezent, Adrian Mutu se bucură de o familie frumoasă alături de partenera sa, Sandra, dar și de copilul pe care îl au împreună. Fostul fotbalist mai are un băiat alături de Alexandra Dinu, dar și două fetițe cu Consuelo.

foto: Facebook Adrian Mutu

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter