Adrian Titieni va juca în serialul VLAD. Primele declaraţii despre rolul său, cel mai temut personaj din noul sezon

Publicat pe

Adrian Titieni se alătură echipei serialului Vlad, de la Pro TV, şi va intra în pielea celui mai temut personaj, respectiv Iordache, fostul partener de afaceri al lui Cezar și cel care i-a omorât copiii. Actorul mărturiseşte că rolul reprezintă o provocare, mai cu seamă că personajul său a fost deja introdus fanilor serialului, însă pe sticlă va apărea în noul sezon, difuzat în 2020.

Adrian Titieni va juca în serialul VLAD. Primele declaraţii despre rolul său, cel mai temut personaj din noul sezonAdrian Titieni va juca în serialul VLAD. Primele declaraţii despre rolul său, cel mai temut personaj din noul sezon

Jocul pentru putere și urmele trecutului prind forme noi în serialul Vlad, iar personajele care înspăimântau doar prin pronunțarea numelui preiau frâiele și vor să-și ducă planul la final cu propriile arme.

Adrian Titieni este cel care va intra în pielea celui mai temut personaj din VLAD: „E provocator să apari într-un proiect de televiziune în care anterior s-a vorbit despre personajul tău. Se creează un orizont de așteptări la înălțimea căruia trebuie să te ridici. Personajul e foarte interesant, bine conturat din scriitură, versatil, surprinzător, ceea ce pentru un actor reprezintă o mare încercare. Conform principiului că toate personajele sunt în noi înșine, mă voi strădui să actualizez anumite abilități pe care, conform teoriei, ar trebui să le conțin. Personajul Iordache va reconfigura anumite strategii pe care, initial, ceilalți le-au creat și va produce răsturnări de relații și situații. Sunt onorat de prezența în această producție de televiziune care pune în fața audienței probleme omenești, lecții de viață și pentru viață.'

Iordache, temutul personaj interpretat de către Adrian Titieni nu este singura surpriză pe care serialul VLAD o are în următorul sezon pentru telespectatori.

„Iordache este cheia sezonului nou! Vlad și Cezar fac o echipă puternică, capabilă să ducă răzbunarea la final, sau cel puțin asta cred ei, dar trecutul îi prinde din urmă  pentru a echilibra balanța puterii. În noul sezon vom avea parte de mai multă acțiune, vom filma în diferite locații precum Istanbul sau Marea Neagră, vom avea mișcări ale camerei mai spectaculoase și o poveste puternică în care vom vedea cum Vlad ajunge din ce în ce mai mult în partea întunecată și va putea chiar să comită o crimă cu sânge rece. Toate acestea vor face din continuarea poveștii o experiență memorabilă, plină de surprize', spune Jesús del Cerro, regizorul serialului. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter