Adriana Simionescu a ajuns în gala live de la Vocea României. Fata lui Adi Minune nu vrea să cânte niciodată manele!

Publicat pe

Poate că numele Adriana Simionescu nu vă spunea mai nimic, înainte să-l auziți la Vocea României, iar asta pentru că tânăra de 16 ani nu și-a dorit niciodată să profite de celebritatea tatălui său, Adrian Minune. Adriana Simionescu a ajuns în gala live de la Vocea României datorită vocii sale și Horia Brenciu, antrenorul său, este convins că va impresiona prin momentul său de vineri, 6 decembrie.

Adriana Simionescu a ajuns în gala live de la Vocea României. Fata lui Adi Minune nu vrea să cânte niciodată manele!Adriana Simionescu a ajuns în gala live de la Vocea României. Fata lui Adi Minune nu vrea să cânte niciodată manele!

Adriana Simionescu s-a înscris la Vocea României pentru a demonstra că are o voce frumoasă, ce merită să fie auzită de toată țara și n-a vrut să ajungă vedetă profitând de celebritatea lui Adrian Minune, tatăl ei.

Ba dimpotrivă, Adriana spune că pentru ea n-a fost niciodată o mare bucurie că s-a născut într-o familie cunoscută în România. A avut dintotdeauna și încă mai are foarte multe responsabilități față de părinții ei, Adrian Minune fiind un tată foarte exigent, care a investit enorm în educația copiilor lui.

Adriana a fost înscrisă pentru prima oară într-o școală privată unde vorbea numai în limba engleză, apoi s-a mutat la ICHB, liceu unde era marginalizată de către elevi căci este țigancă. Acum, concurenta de la Vocea României studiază la Dinu Lipatti, după ce a reușit să-și convingă tatăl să o lasă să studieze muzică.

Adriana Simionescu nu are doar o voce frumoasă, cu care a înzestrat-o natura, ci și cunoștințe solide de muzică. La doar 16 ani, concurenta de la Vocea României studiază canto-jazz și își dorește o carieră internațională.

Adriana cântă jazz, muzică ușoară, blues, toate genurile muzicale, în afară de rock. Fiica lui Adi Minune nu se gândește să cânte manele pentru că nu vrea să o ia pe urmele tatălui. Copila spune că nu este făcută pentru lumea asta periculoasă, unde iei mereu contact cu interlopi, alcool și violență.

Motivul pentru care Adriana Simionescu s-a înscris la Vocea României

Fata cea mică a lui Adrian Minune s-a simțit tot timpul în umbra tatălui său, un nume foarte cunoscut în România și de aceea a simțit tot timpul nevoia să demonstreze și mai mult decât o făceau alți copii de vârsta ei.

Adriana și-a propus, de când era copil, că va ajunge vedetă prin propriile puteri, fără influența tatălui său. De aceea s-a înscris la Vocea României. A știut că în această competiție va fi doar un număr, a sperat că nimeni nu știe cine este tatăl ei, iar ea va fi pentru juriu și telespectatori doar o concurentă ca oricare alta.

Pe cât de exigent este, Adrian a avut întotdeauna grijă de familia sa și le-a oferit tot ceea ce și-au dorit. Adriana spune că a fost răsfățată și a avut întotdeauna haine de firmă, parfumuri sau telefoane, ceea ce alți copii nu aveau.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter