Afla care sunt cele mai influente celebritati din lume in 2012!

Publicat pe

Revista Forbes a dat publicitatii cel mai nou topul anual cu primele 100 de celebritati de pe mapamond. Actori, muzicieni, staruri din televiziune, sport sau modeling au fost ierarhizati venituri, expunere mediatica si impact pe internet.

Locul 1 – Jennifer Lopez

Cea mai influenta celebritate din lume este in acest moment cantareata Jennifer Lopez (42), care a câÅŸtigat 52 de milioane de dolari în ultimele 12 luni, devansand-o pe realizatoarea TV Oprah Winfrey (58), care desi a castigat 165 de milioane de dolari in ultimul an, nu a avut parte de popularitatea lui J-Lo.

Locul 2 – Oprah Winfrey

Pe langa proiectele musicale de succes, cantareata de origine hispanica are privilegiul de a fi membra a juriului American Idol', un show de prime-time in SUA care este preluat in zeci de tari. Este de asemenea imagine a companiilor Gillette si LOreal, are propriile afaceri in industria modei si parfumului, iar bilantul ei de Internet este naucitor: 12 milioane de fani pe Facebook si 6,6 milioane de „followers” pe Twitter!

Locul 3 – Justin Bieber

Pe locul trei in topul Forbes se afla nimeni altul decat Justin Bieber (18), care a castigat in ultimul an 55 de milioane de dolari si este intr-o continua expansiune pe Internet. Nu numai din muzica si-a castigat banii, dar si din afaceri, avand investitii in companiile Spotify, Tinychat si Endflick.

Pozitia a patra din clasamentul Forbes este detinuta de Rihanna (53 milioane dolari), pe locul cinci se afla Lady Gaga (52 milioane dolari fata de 90 milioane anul trecut), iar pe locul sase se afla  Britney Spears (58 de milioane de dolari).

Locul 4 – Rihanna Locul 5 – Lady Gaga Locul 6 – Britney Spears

Topul 10 este completat, in ordine, de Kim Kardashian (locul 7, 18 milioane de dolari), cantareata Katy Perry (45 de milioane de dolari), actorul Tom Cruise (75 de milioane de dolari) si regizorul Steven Spielberg (130 de milioane de dolari).

Pe urmatoarele pozitii se afla Taylor Swift (57 de milioane de dolari), Tiger Woods (58 de milioane de dolari), Angelina Jolie (20 de milioane de dolari), Donald Trump (63 de milioane de dolari), jucatorul de baschet LeBron James (53 de milioane de dolari), Beyonce Knowles (40 de milioane de dolari), Elton John (80 de milioane de dolari), producatorul TV Simon Cowell (90 de milioane de dolari).

„Inainte, era suficient ca o celebritate sa joace comedie sau sa cante sau sa manuiasca bine o racheta de tenis. Acum, ca sa fii considerat cu adevarat influent, trebuie sa vinzi haine, parfumuri sau sa investesti in anumite afaceri”, scriu editorii revistei Forbes.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter