Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a pierdut sarcina: „Inima îngerașului a încetat să mai bată”

Publicat pe

Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a pierdut sarcina. În urmă cu o lună, Aida anunța foarte fericită că este însărcinată pentru a patra oară, la 39 de ani, însă astăzi a revenit cu vestea tristă că „inima îngerașului a încetat să mai bată”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Aida Parascan, câștigătoarea Masterchef 2013, era în al nouălea cer. Anunța, în urmă cu mai bine de o lună, că este din nou însărcinată și în toamnă urmează să-și cunoască al patrulea copil. Din păcate, Aida Parascan a revenit astăzi cu o veste extrem de tristă pe Facebook și a anunțat că a pierdut sarcina.

Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a pierdut sarcina: „Inima îngerașului a încetat să mai bată'Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a pierdut sarcina: „Inima îngerașului a încetat să mai bată'

„Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe, în ultima saptamana insa am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea și la propriu si la figurat.
Inima „îngerașului' a încetat să bată.

Sufletelul lui s a dus inapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastra și din mine si toti l-am iubit enorm.

Durerea si suferinta nu pot fi exprinate în cuvinte, ma rog să pot înțelege sensul a tot ce s a întamplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care ma iubesc', a fost mesajul Aidei Parascan.

Aida Parascan a decis să își crească singură copiii

Recent, Aida a făcut primele declarații, după ce s-a aflat că este însărcinată.

„Nu, am luat prea multe kilograme în plus și încă este o sarcină foarte dificilă. A fost cea mai mare frică a mea (n.r. – reacția copiilor)… am 3 copii care sunt îngeri, au fost extraordinar de fericiți și bucuroși… erau super fericiți,', a declarat recent Aida Parascan pentru Antena Stars.

Aida a dezvăluit și care este relația cu tatăl copiilor săi. Din păcate, fosta concurentă de la PRO TV este o mamă singură, însă nu se plânge de asta.

Aida Parascan mai are trei copii, pe Gianina, care are 20 ani, Samuel, de 13 ani, și Emilia, în vârstă de 10 ani.

Citește și: Afacerea pe care a făcut-o Monica Anghel în pandemie:

Citește și: Boala care a determinat-o pe Monica Anghel să slăbească urgent 25 de kilograme

Citește și: Primele imagini de la Asia Express, sezonul 4.

Mesajul Aidei Parascan prin care a anunțat sarcina

Aida Parascan și-a anunțat sarcina prin intermediul unui mesaj impresionant și emoționant pe care l-a publicat pe rețelele sociale.

Onorez și respect viața care mi-a fost dăruită și mulțumesc pentru fiecare clipă trăită. Abia așteptăm să-l cunoaștem pe „îngeraș' (așa îl numește Emilia pe bebelușul din burtică). Dumnezeu mi-a făcut cea mai mare surpriză a vieții mele, dar cred că este și una dintre cele mai mari încercări/ provocări/ teste … Eu sunt genul de om care spune prima dată: «Și acum ce fac?»

După care spun: «Doamne, dacă-i musai … cu plăcere». Să ne punem centurile de siguranță și să trăim cu bucurie tot ce va urma, să aducem fericire nouă înșine, oamenilor și să mulțumim Pământului care ne-a îngăduit să ne naștem și Lui Dumnezeu care este Totul', a scris câștigătoarea MasterChef.

Sunt foarte fericită că voi fi din nou mamă, a fost un șoc, totuși, anul acesta fac 40 de ani și voi avea al patrulea copil. Dar cred că toate au un scop, totul se întâmplă ca noi să creștem și cred că întotdeauna un copil este o binecuvântare, oricare ar fi situația părinților sau orice altceva. Un copil ne aduce bucurie și un copil vine de la Dumnezeu„, spunea Aida Parascan atunci.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter