Akcent a cucerit Extremul Orient - VIDEO

Publicat pe

Baietii de la Akcent si-au petrecut finalul de saptamana in Uzbekistan unde au fost invitati sa cante la aniversarea celui mai important post de radio local.

Adi, Mihai si Sorin au sustinut un super show in cadrul unui eveniment de anvergura organizat la o piscina.

Incontestabil cea mai de succes piesa a serii a fost „That’s My Name”, urmata indeaproape de „How Deep Is Your Love” cantata cap coada de fanii stransi in piscina.

Akcent

Se pare ca luna iunie este o luna a premierelor pentru Akcent. Inceptul lunii i-a gasit pe baieti in India, unde au sustinut trei concerte, toate trei avand un succes rasunator.

A doua premiera a fost Uzbekistan, iar a treia ii asteapta nu mai tarziu de finalul acestei saptamani. Weekendul acesta marcheaza primele concerte Akcent pe teritoriul Pakistanului.

Baietii sunt invitati sa cante in cadrul unul eveniment organizat in asociatie cu P.I.H.R.O. (Pakistan International Human Rights Organization) si vor fi primiti ca niste adevarate vedete internationale

Dovada acestui fapt sta pagina de Facebook a evenimentului, care are nu mai putin de 2.357 de invitati confirmati, si cateva sute de comentarii ale fanilor, cativa dintre ei numind concertul Akcent in Pakistan „Evenimentul Anului”.

Asadar trei noi teritorii „cucerite” de Akcent in luna iunie, in timp ce acasa, noul single al baietilor, „Love Stoned”, urca vertiginos in topuri.
 

Akcent – That’s My Name

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter