Alain Delon si Brigitte Bardot denunta uciderea focilor din Canada

Publicat pe

Actrita Brigitte Bardot a primit sprijinul unei alte figuri emblematice a cinematografului francez, actorul Alain Delon, in actiunea de a opri uciderea a 400 000 de foci in Canada.

Alain DelonDelon i-a trimis o scrisoare primului ministru canadian, cerandu-i sa intervina personal pentru a opri vanatoarea focilor.

„Este o atitudine iresponsabila pentru ca mortalitatea focilor tinere a atins cote ridicate, din cauza lipsei ghetii. A scoate artileria grea – avioane de depistare, vapoare de pescuit – pentru a prinde focile care au supravietuit este o rusine.', scrie Alain Delon.

Sezonul de vanatoare a focilor deschis pe 28 martie pe coasta atlantica a Canadei este extrem de controversat, in special in Europa.

Uniunea Europeana a interzis vanzarea produselor din carne de foca in interiorul granitelor sale. Interdictia vizeaza carnea, uleiul, grasimea, organele si pielea acestor mamifere marine si are ca scop sa oprireasca vanatoarea cu cruziume, care nu garanteaza o moarte instantanee.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter