Alec Baldwin – La 57 de ani îşi mai doreşte şi alţi copii cu frumoasa lui soţie

Publicat pe

Alec Baldwin este un bărbat fericit, care are o căsătorie perfectă cu Hilaria, o frumoasă antrenoare de yoga, cu care are şi doi copii.

 

Cei doi sunt căsătoriţi de 3 ani, iar în această vară au devenit părinţi a doua oară, Hilaria aducându-l pe lume pe Raphael, primul băiat al actorului. Cei doi mai au o fetiţă, Carmen, iar actorul mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 19 ani, din căsătoria cu Kim Basinger.

 

Alec Baldwin vrea să-şi măreasca în continuare familia, el mărturisind pentru revista People că arde de nerăbdare să mai aibă si alţi copii cu Hilaria.

 

„Îmi iubesc soţia mai mult decât orice pe lume. Îmi iubesc familia, sunt foarte fericit. Nu am fost niciodată atât de fericit până acum'.

 

Cei doi copii au unit întreaga familie a actorului, fiica lui mai mare, Ireland, vizitându-i des, iar Baldwin spune că totul i se datorează Hilariei.

 

Foto: Instagram

Alec Baldwin – La 57 de ani îşi mai doreşte şi alţi copii cu frumoasa lui soţieAlec Baldwin – La 57 de ani îşi mai doreşte şi alţi copii cu frumoasa lui soţie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter